2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ۱۵ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دیگه پسره رفته دوراشو زده از نوجونی حالا هم دختره ۲۰ساله میگیره که هم زیاد دوست پسر نداشته هم جونه

دختره عقل نداره ده سال بعد میفهمه

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

منم جای پسره بودم اگه قرار بود زنم اینقدر سن پایین باشه معلومه دست بردار نبودم

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
وا همه چی مگه شغله عجب اینجور ازدواج میکنین

آره عزیزم اینجا بگو طرف یه دست و یه پا نداره خرج خانوادشو میده ۲تا بچه از ازدواج قبلش داره ولی پولدااااره...اکثرا میگن مگه چه اشکالی داره برید مشاوره اگر تفاهم داشتین ازدواج کنین

الان جوان هست و سرپا چند سال دیگه که از ریخت افتاد میفهمی  

بعدم یک سوال بدت نمیاد طرف تو فکر اینه بیاد بر اساس میل خودش تربیتت کنه؟ فکر کردی عاشق چشم و ابروت شده و یا عشق افسانه ای اتفاق افتاده؟ جای بچش هستی طرف گفته برم یه کم سن تر از خودم بگیرم به میل خودم ادبش کنم نتونه جلوم قد علم کنه

۸۲  

همه ی ادمها مثل هم نیستن نمیشه یه نسخه دیدم زن و شوهری ک ۱۶ سال فاصله داشتن و مرد ب ثبات رسیده بود و زن بعد از ۲۰ سال هنوز هم جوونی زمان ازدواجش رو داره بستگی ب مرد و روحیاتش داره

بشین ببین تو زندگیت از طرف چی مخوای دقیقا