2777
2789

دخترم یک و نیم سالشه ماشالله خیلی خوش اشتهاست

ینی من هرچندتا شیشه شیر هم پشت سر هم بهش بدم میخوره یا کلا هرچی

از همون اول زود ب زود گشنه میشد و خوش اشتها بود

بعد اونقد خوشگل غذا میخوره دلم نمیاد از جلوش بردارم ولی میترسم اینجوری عادت کنه بعدا اذیت بشه

پزشکش گفت فعلا مشکلی نداره ازمایش ایناش همه چیش خوبه(من ب پیشنهاد پزشک هیچوقت بهش مواد قندی و شیرین ندادم که بیش فعال نشه و بدغذا نشه )

گفت سعی کن یکم کنترل کنی چون ممکنه رفته رفته دردسر ساز بشه

من خودم عاشق نینی تپلم ولی برای سلامتیش نگرانم

نمیدونم چیکار کنم بزارم هرچقد دوس داره بخوره یا ن

ماشالله

خداروشکر کن

من شیرخشک درست میکنم باید بریزم، غذا درست میکنم باید بریزم، دسر درست میکنم باید بریزم...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خوشبحالت . من دوتا بچه بشدت بدغذا دارم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش اینجا نمیگفتی بچه رو چشم میزنن براش اسفند دود کن بزار بخوره نوش جونش وقتی دکترش گفته همه چیش اوکیه بزار بخوره

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

ماشاءالله

خداروشکر کن عزیزم

بذار بخوره طفلی

بچه با دندون دراوردن یا خدایی نکرده مریضی سرماخوردگی سریع گوشت تنش آب میشه

حالا که همه چیش اوکیه بذار بخوره نوش جونش

براش اسفند دود کن آبجی