2777
2789

سلام خانوما توروخدا کمکم کنید مادرشوهرم داشت میرفت بیرون من خونشون بودم بهم گفت اب هویجا رو بگیر تا میام خونه منم اومدم ابمیوه گیرو روشن کردم یکم اب هویجارو گرفتم خاموش شد هرکاری کردم دیگ روشن نشد صفحه دیجیتالشم خاموشه الان چه خاکی تو سرم کنم؟ ینی سوخته؟

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

شاید داغ کرده تا خنک نشه روشن نمیشه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریز برق جدا نشده .چک کن

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

رهاش کن بزار خاموش باشه، شاید درست شد 

اگرم نشد اتفاق خاصی نیفتاده 

برای همه ممکنه پیش بیاد ، تنتون سلامت

اگه درست نشد همینا رو ک اینجا گفتید به مادرشوهرتون بگید 

اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻
شاید داغ کرده تا خنک نشه روشن نمیشه

هنو ی دقه هم نبود که روشنش کرده بودم خاک توسرم شد

ن اوکیه منم با مخلوط کن کار میکردم قفل کرد چندساعت بعدش اوکی شد داغ کرده بود جاروبرقیمون هم همینطور ...

دعا کن نسوخته باشه اخه تازه روشن کرده بودم بعید میدونم به این زودی داغ کرده باشه