2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم ولی شکم دارم

937 بازدید | 18 پست

من ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خیللاغرم حتی حساب کردم چند کیلو هم کم دارم ولی شکم دارم لطفاً نگید یه ذره شکم رو همه دارن چون یه ذره نیست شکمم که صبحا خالی باشه چسبیده بهم ولی همین که شروع میکنم چیزی خوردن بزرگ میشه انگار باد میشه ، مشکل گوارشی هم دارم مثل ببخشید یبوست ، نمی‌دونم چجوری باید درستش کنم تا حالا رژیم نگرفتم که بخوام چیزی ترک کنم چون صورت و اندامم دیگه لاغر تر میشن ولی تو فکرشم قند و شکر ترک کنم ، شما چه پیشنهادی دارید چی ترک کنم و جایگزینش چی باشه؟ بنظرتون شام نخورم اوکیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم با این تفاوت ک حتی صبحا قبل صبحونه ام شکم دارم🤦🏻‍♀️

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
منم وقتی چیزی میخورم شکمم بزرگ میشه ،چکار باید کنم

اگرمشکلات گوارشی مثل ترش کردن رفلاکس نفخ یبوست دارین دچار سردی معده هستین

البته سردی رحم هم باعث چاقی قسمت شکم میشه

هدفمند زندگی کن بانو🌹
معدم چجوری گرم کنم ، الان مامانم برای انجیر خیس داده می‌دونی هرچی هم میخوام بخورم سرده 

انجیر خوبه برای معده ویبوست

معده با دمنوش هایی مثل بابونه دارچین گرم میشه

ولی اگر یبوست مداوم دارین حتما به فکر درمان ریشه ای باشین چون هفتادنوع بیماری دربدن تولید یاتشدیدمیکنه

هدفمند زندگی کن بانو🌹