2777
2789
عنوان

سفر به باکو. چقدر پول ببرم با خودم؟

5266 بازدید | 73 پست

بچه ها کسی تا حالا باکو رفته؟ چقد پول با خودم ببرم خوبه؟ اونجا فامیل دارم که پیششون میمونم هزینه جا نمیدم ولی نمیدونم چقدر با خودم ببرم بسه واسه۲- ۳ هفته

چقد تو دست و بالت داری 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره بخواین چجوری خرج بکنین😁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
چهار هزار منات پول ببرید میشه راحتتر همه جارو گشت و تفریحات و رستوران های مختلف رفت

خب منات ب پول ایران چقد میشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خواهش میکنم ایشلا قسمتتون

دختر دارم 

شاید کپی کنم ولی اولش دخترم بزارم😁

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خرید نمیخوام کنم فقط رستوران و بیرون چرخیدن و اینا

خودتون تنها هستین؟

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫