2777
2789
عنوان

مشهدی ها بیانننن

2784 بازدید | 26 پست

من بچه قزوینم تو مشهد با آقا پسری آشناشدم و بهم علاقه داریم قصدمونم جدیه 

حالا پسره میگه من پدرم افغانیه مادرم ایرانی شاید خانوادت قبول نکنند

ب نظر شما خوب نیستن 

مشهدی ها توضیح میدید چ جوری ان؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهدی هستم ولی  افغانی نیستم و وصلت با افغانیا رو ی کار جا افتاده و  رایج نمیبینیم.درسته شهرمون افغانی زیاد داره ولی هیچوقت نمیذاریم دخترامون باهاشون ازدواج کنن

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی از بچگی اونجا بزرگ شده یعنی ندارع؟؟

مشهدی ها چندان آدم جوش نیستن به قول معروف تو قیافه هستن حالا اونو بیخیال بایه ایرانی ازدواج کن

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

مشهدی هستم ولی  افغانی نیستم و وصلت با افغانیا رو ی کار جا افتاده و  رایج نمیبینیم.درسته ش ...

خب منم تازه فهمیدم افغانیع 

چون اصن مشهدیه لهجه مشهد داره ولی خب اصالتش

تجربه نشون میده مشهدیا مردا بی اعصابن....‌‌‌‌‌‌‌‌راحتی کاملی آدم نداره خودمم مشهد زندگی می کنم ولی چقدر مردای شمالی خوبن زیر دست زن هستند کاری به کارش ندارن خاله هام شمال زندگی می کنند دختر خاله هام همه اونجا عروس شدند شوهراشون جرأت ندارن بگن بالای چشمت ابروعه 

خب منم تازه فهمیدم افغانیع  چون اصن مشهدیه لهجه مشهد داره ولی خب اصالتش

فرهنگ و شیوه زندگی اونا با ما زمین تا آسمون فرق داره.حتی پولداراشونم برای زن هاشون ارزشی قائل نیستن.شوهرم چند تا دوست افغانی خیلی پولدار داره به عنوان همسر اصلا آدمای خوبی نیستن

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40