2777
2789
عنوان

زیاده خواهی شوهرم برای مال و اموال من

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 32 پست

زمین قیمتش دوبرابره. اون زمین را با پر رویی مجبورم کرد و من هنوز هم ناراضیم ولی سه دونگ خونه به نامم شد درحالیکه من قبلاً پول سه دونگ خونه رو داده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث سر اینکه من برای شغلم نیاز به یه مغازه خیلی گرون دارم که این نامهایی که میخرم برای رسیدن به اون مغازه ست و جلوگیری از بی ارزش شدن پولم .اگر پنهانی چیزی بخرم متوجه نمیشه ولی آخر سر که ملک شغلمو رو بخرم بالاخره همه چیز تابلو میشه 

من دو دونگ و چهار دونگ بهتر برام قابل هضمه ولی اینکه دوباره اون دعوای وحشتناک بشه و خانواده مطلع شن ...

ببین کلا هر چی بیشتر کوتاه بیای بدتره شما از حق خودت تحت هیچ شرایطی گذر نکن   یه زندگی به گذشت و اعتماد ادما مستحکم میشه  که همون اول همسرتون با خونه به نام نزدن خودش نشون داد شمام مثله خودش برخورد کنید بگید چه فرقی داره به نام کی باشه  و بحث به نام نزدن خونه رو وسط بکشید یاداوری کنید دارید دقیقا مثله خودش رفتار میکنید دعوای وحشتناک و خانواده هام وسط بیان یا نه اگه من باشم مهم نمیدونم چون باج این چیزارو به کسی نمیدم 

آخرش که اون واسه بچتون میمونه. چرا انقدر اعصابتون و خورد میکنید سرش. انگار شوهرت وارث دیگه داره که خ ...

مگه روزگار معلوم می‌کنه چه اتفاقی نیفته.

شاید هزار چیز پیش بیاد که آدما رو عوض کنه

ببین کلا هر چی بیشتر کوتاه بیای بدتره شما از حق خودت تحت هیچ شرایطی گذر نکن   یه زندگی ب ...

اون خونه رو مجبور شد به خاطر زمین به نامم بزنه .ولی فقط سه دونگ و خیلی هم احساس می‌کنه مرد خوبی بوده که این کارو کرده

به نظرم اشتباه اولت همون سر زمین بود اونکه پولر نداده ولی خونه شما طلات فروختی اونزمان کوتاه نمیومدی ...

اره ولی اون زمان هم شرایطم فرق داشت و اشتباه کردم به هر حالالان مسئلم از این به بعد هستش.برای این آپارتمان و چیزهایی که در آینده میخرم چکار کنم؟؟

بحث سر اینکه من برای شغلم نیاز به یه مغازه خیلی گرون دارم که این نامهایی که میخرم برای رسیدن به اون ...

ببین پنهانی کاراتو پیش ببر خواهرانه بهت توصیه میکنم  همه ی دستت برای هیچ کس رو نکن حتی بچه ت این که گذشت و تموم شد دلت و صاف کن تا اینجا اما دیگه همچین لطفی در حق کسی نکن اعصاب خودتم خرد نکن و زندگی خوش بگیر در نظر داشته باش که خیلیا دلشون میخاد جای شما و موقعیت شمارو داشته باشن محکم و با انرژی مثبت  ادامه بده شمام بازم  از این ملک ها و زمینا میخری 👏 

چطوری بدون دعوا و درگیری و با سیاست حل کنم قضیه رو؟؟؟

وای چقدر دلت بزرگه من هنوز ب فکر زمین قبلیم مفت مجانی زدی ب نامش. تو حالا بفکر خونه بعدی هستی. قهر کن برو خونه رو بخر بزن ب نامت بعد آشتی کن بیا

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

من بودم بجای زمین و ملک طلا می‌خریدم یا توی بورس سرمایه گذاری میکردم.

طلا و سکه هم کم از ملک نداره تازه بنظر من با ارزش تر هم هست

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

اگر اینطور پیش بری همون مغازه ای که در آینده قراره بخری رو هم باید نصف بنامش کنی 

بهش توضیح بده که شما به قصد خرید مغازه این کار رو میکنید و نیازی نمیبینی که نصف بنام ایشون بزنی 

من بودم بجای زمین و ملک طلا می‌خریدم یا توی بورس سرمایه گذاری میکردم. طلا و سکه هم کم از ملک نداره ...

یه مشاور هم بهم گفت چیزی غیر از ملک بخر که طمع نکنه .ولی بدی این مسئله اینکه من نیاز به یه ملک خوب و گروه برای شغلم دارم و این آقای همسر طمع دارن به اون ملک در واقع.