من چند وقته درگیر یه مسئله هستم.ببینین من و همسرم دانشجو بودیم و ازدواج کردیم .نه من چیزی داشتم نه همسرم(همسرم تازه چند ماه بود سرکار هم میرفت) .بعد عروسیمون هم که خرج عروسی با پدر ایشون و جهیزیه به خرج پدر من بوده.بعد ازدواج زود بچه دار شدیم و وقتی بچه به دنیا اومد من رفتم سر کار.اونموقع ما یه خونه خریدیم که کمی (به قیمت دو دونگ)رو پدر همسرم کمک کرد و منم کل طلاهامو فروختم و وام گرفتم و همسرم وام گرفت همسرم حرفی نداشت که خونه رو سه دونگ سه دونگ بزنه ولی اونقدر مادر همسرم دخالت کرد و بهش زنگ زد که همسرم شل شد و دیگه حرفی از دونگ من نزد.و این مسئله خیلی منو بی اعتماد کرده نسبت بهش.به خاست خدا من شغلم خیلی بهتر از همسرمه وبه واسطه ی تحصیلاتم در آمدم چند برابر ایشونه.یه زمین خریدیم با درآمد خودم خریدیم که همسرم با پررویی گفت سه دونگ سه دونگ بزن که دعوامون شد و خانواده مطلع شدند.ما با هم آشتی کردیم و خانه ی قبلی که صحبت کردم و زمین سه دونگ سه دونگ شدند.
زمین قیمتش دوبرابره. اون زمین را با پر رویی مجبورم کرد و من هنوز هم ناراضیم ولی سه دونگ خونه به نامم شد درحالیکه من قبلاً پول سه دونگ خونه رو داده بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بحث سر اینکه من برای شغلم نیاز به یه مغازه خیلی گرون دارم که این نامهایی که میخرم برای رسیدن به اون مغازه ست و جلوگیری از بی ارزش شدن پولم .اگر پنهانی چیزی بخرم متوجه نمیشه ولی آخر سر که ملک شغلمو رو بخرم بالاخره همه چیز تابلو میشه
من دو دونگ و چهار دونگ بهتر برام قابل هضمه ولی اینکه دوباره اون دعوای وحشتناک بشه و خانواده مطلع شن ...
ببین کلا هر چی بیشتر کوتاه بیای بدتره شما از حق خودت تحت هیچ شرایطی گذر نکن یه زندگی به گذشت و اعتماد ادما مستحکم میشه که همون اول همسرتون با خونه به نام نزدن خودش نشون داد شمام مثله خودش برخورد کنید بگید چه فرقی داره به نام کی باشه و بحث به نام نزدن خونه رو وسط بکشید یاداوری کنید دارید دقیقا مثله خودش رفتار میکنید دعوای وحشتناک و خانواده هام وسط بیان یا نه اگه من باشم مهم نمیدونم چون باج این چیزارو به کسی نمیدم
بحث سر اینکه من برای شغلم نیاز به یه مغازه خیلی گرون دارم که این نامهایی که میخرم برای رسیدن به اون ...
ببین پنهانی کاراتو پیش ببر خواهرانه بهت توصیه میکنم همه ی دستت برای هیچ کس رو نکن حتی بچه ت این که گذشت و تموم شد دلت و صاف کن تا اینجا اما دیگه همچین لطفی در حق کسی نکن اعصاب خودتم خرد نکن و زندگی خوش بگیر در نظر داشته باش که خیلیا دلشون میخاد جای شما و موقعیت شمارو داشته باشن محکم و با انرژی مثبت ادامه بده شمام بازم از این ملک ها و زمینا میخری 👏
چطوری بدون دعوا و درگیری و با سیاست حل کنم قضیه رو؟؟؟
وای چقدر دلت بزرگه من هنوز ب فکر زمین قبلیم مفت مجانی زدی ب نامش. تو حالا بفکر خونه بعدی هستی. قهر کن برو خونه رو بخر بزن ب نامت بعد آشتی کن بیا
شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌
من بودم بجای زمین و ملک طلا میخریدم یا توی بورس سرمایه گذاری میکردم. طلا و سکه هم کم از ملک نداره ...
یه مشاور هم بهم گفت چیزی غیر از ملک بخر که طمع نکنه .ولی بدی این مسئله اینکه من نیاز به یه ملک خوب و گروه برای شغلم دارم و این آقای همسر طمع دارن به اون ملک در واقع.