من چند وقته درگیر یه مسئله هستم.ببینین من و همسرم دانشجو بودیم و ازدواج کردیم .نه من چیزی داشتم نه همسرم(همسرم تازه چند ماه بود سرکار هم میرفت) .بعد عروسیمون هم که خرج عروسی با پدر ایشون و جهیزیه به خرج پدر من بوده.بعد ازدواج زود بچه دار شدیم و وقتی بچه به دنیا اومد من رفتم سر کار.اونموقع ما یه خونه خریدیم که کمی (به قیمت دو دونگ)رو پدر همسرم کمک کرد و منم کل طلاهامو فروختم و وام گرفتم و همسرم وام گرفت همسرم حرفی نداشت که خونه رو سه دونگ سه دونگ بزنه ولی اونقدر مادر همسرم دخالت کرد و بهش زنگ زد که همسرم شل شد و دیگه حرفی از دونگ من نزد.و این مسئله خیلی منو بی اعتماد کرده نسبت بهش.به خاست خدا من شغلم خیلی بهتر از همسرمه وبه واسطه ی تحصیلاتم در آمدم چند برابر ایشونه.یه زمین خریدیم با درآمد خودم خریدیم که همسرم با پررویی گفت سه دونگ سه دونگ بزن که دعوامون شد و خانواده مطلع شدند.ما با هم آشتی کردیم و خانه ی قبلی که صحبت کردم و زمین سه دونگ سه دونگ شدند.
همسرم در کار من کمکم میکنند و خیلی اوقات بعد شهرت بجای بنده میرم.ولی اصل اون شغل به واسطه ی زحمات من و اعتباری که تو چند سال جمع کردم ایجاد شده .و من دوسه سال روزی دوازده ساعت زحمت سغلمو کشیدم.ولی الان خیلی خسته میشم و همسرم کمکم میکنهناراحتی من از این هست که دوباره قراره یه آپارتمان خیلی کوچک بخریم و همسرم غیر مستقیم یادآوری میکنه که باید سه دونگ سه دونگ باشه .هر چند ایشون گاهی مالی و گاهی خدماتی واقعا کمک حالم بودند ولی واقعا حساب کتابی سه دونگ سهمشون نیست
چقدر اشتباه کردی زمین با پول خودت خریدی ۳دنگ زدی ب نام شوهرت
شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌
سلام خب کاش شما اصلا نمیزاشتی از زمین خریدنت کسی مطلع بشه الان خونه به نام کیه؟خب اونم سه دونگ سه دونگ کنن شما سرکار رفتن و درامدتون ربطی به همسرتون نداره خرج زندگی از لحاظ قوانین اسلامی که همه جوره به نفع اقایون با مرد بعضیا خیلی زرنگن تا وقتی خودشون بخام چیزی بخرن میگن چه فرقی داره به نام من یا تو ولی همین که شخص مقابل بخاد چیزی بخره به نام خودش یهو همه چی برعکس تعبیر میشه
من دو دونگ و چهار دونگ بهتر برام قابل هضمه ولی اینکه دوباره اون دعوای وحشتناک بشه و خانواده مطلع شن برام خیلی سخته .شهر بچه ننه ی من تازه دو سه ساله درست شده و دیگه ازون رفتارهای بچه ننه بودنش فاصله گرفته .حالا من میترسم دوباره بینمون فاصله بیفته.از طرفی احساس میکنم با سه دونگ سه دونگ به مرور زمان پررو میشه و حق مسلم خودش بدونه درآمد من رو
بگو هرکس بر اساس پولی که میده دونگ به نامش بشه ،من سره این موضوع یک سال خونه خریدنم عقب افتاد کلیم پولمون تو یک سال بی ارزش شد ولی من کوتاه نیومدم تا راضی شد هر کس براساس پولش سهم به نامش باشه ،حالا چه کاریه تو هی خونه بخری طلا بخر قایم کن دلار بخر