2777
2789
عنوان

لطفا بیاید درد دلمو گوش بدید

589 بازدید | 21 پست

دوستان من 11 سال از ازدواجم میگذره..حس میکنم روز به روز دارم نسبت به همسرم سردتر میشم..ایشون قبل من یه ازدواج ناموفق داشته و این موضوع رو به من نگفتن و من بعد ازدواجم متوجه این قضیه شدم..درحدی ناراحت بودم که دلم میخواست جدا بشم اما ادامه دادم..الان معلمم یه دختر 7 ساله دارم اما حس میکنم از درون افسرده ام..نمیتونم اون قضیه رو فراموش کنم و به راحتی ازش بگذرم و..کلا هنوز هضمش نکردم..

اینم بگم که همسرم مرد متعهد و سالمیه..و در کل اخلاق خوبی داره

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم گذشته ها گذشته 

درسته خطای بزرگی کرده اما حالا شده دیگه 

اگه تو این مدت مرد خوبی برات بوده ببخش و بگذر 

زندگیت رو تلخ کنی چی عوض میشه؟

برای آرامش خودت بگذر و سعی کن از حال لذت ببری

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
خوب چه اشکالی داره اینکه نگفته خوب نیست اما مهم این ادم درستیه

اشکالش اینه که من همش خودمو با اون زن قبلیش مقایسه میکنم تصور میکنم اون خوشگل تر و دلبرتر از من بوده و...🤕

اشکالش اینه که من همش خودمو با اون زن قبلیش مقایسه میکنم تصور میکنم اون خوشگل تر و دلبرتر از من بوده ...

بیخییییاااااال 

اگه بهتر بوده پس چرا زندگی شون دوامی نداشت ؟

به جای این فکر ها تمرکزت رو بزار رو خودت 

مطمئن باش وقتی خودت باورت بشه بهترین زن دنیایی برای همسرت ، همسرت هم چنین حسی بهت پیدا میکنه 

انرژیت رو بزار برای شادابی خودت 

فدای سرت که زن قبلی کی بود و چی بود

همه چی به خوشگلی نیست اگه دلش بااون بود ازدواج نمیکرد باشما 

اون دختر خیانت کرده و خودشم جدا شده..همسر من اصلا راضی به طلاق نبوده

درضمن همسرم اوایل عقدمون با من شدیدا سرد بود اصلا ابراز علاقه ای نداشت و همین باعث شد من به موضوع پی ببرم

بیخییییاااااال  اگه بهتر بوده پس چرا زندگی شون دوامی نداشت ؟ به جای این فکر ها تمرکزت رو بزار ...

اخه اون زن سابق خیانت کرده و خودشم از همسر من جدا شده..شوهر من طلاق نمیداده ولی درنهایت مجبور شده..اوایل عقدمون شدیدا با من سرد بود و هیچ ابراز علاقه ای بهم نداشت..گاهی منو با اسم اون زن سابقش صدا میزد و..

اخه اون زن سابق خیانت کرده و خودشم از همسر من جدا شده..شوهر من طلاق نمیداده ولی درنهایت مجبور شده..ا ...

ببین هر چی بود گذشت 

اون زن چه ارزشی داره که تو دنیا رو به کام خودت تلخ کنی 

اتفاقا به خودت برس

به زندگیت برس 

سعی کن خوشحال و شاد و سرزنده باشی 

همسرت وقتی ببینه چه زن و زندگی ای داره دیوونه ست مگه به اون زن فکر کنه؟

به نظر من اول شما باید ذهنتون رو اروم کنید وکلا درباره گذشته فکر نکنید چون چیزی بوده که گذشته وتموم شده وبه اینده هم همینطور که آیا چی میشه فقط به زمان حال فکر کن اگر واقعا شوهرت آدم خوب وسر براهی دو دستی بچسب ونگهش دار چون دروزمونه واقا خرابه ومرد خوب پیشتر تبدیل شده به یک رویا.

بله کاملا سنتی

خوب بخاطر سنتی بودنه که سرد بوده چون شناختی نداشته وتابه شما عادت کنه ودوستون داشته باشه زمان نیاز داشته اگه الان رفتارش خوبه خودش خوبه باهاش زندگی کنین همه چی براما آدماس جداشدن یه کاره خلافی نیست ایشونم مقصرنبودن