2777
2789

سلام دوستان ببخشید من خیلی آدم استرسی هستم و مواقع حساس تپش قلب شدید می گیرم ولی جدیدا ی مشکل جدید اضافه شده که زمان ناراحتی و استرس احساس لرزش قلب دارم انگار ی دستگاه ویبراتور به قلبم وصل هست 

کسی تجربه ای داره؟علامت چی هست این؟خیلی آزاردهنده تر از تپش قلبه 

لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید 

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا حتما دکتر برو 

من مادرم مشکل قلبی داره بجز داروهاش عرق کیالک هم میخوره خوبه درد و تپش رو اروم میکنه 

سیر سیاه هم میخوره 

بازم نمیشه هرچیزیو همینجوری بخوری ی سر دکتر برو این مورد رو بگو حتما

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
نمیدونم والا حتما دکتر برو  من مادرم مشکل قلبی داره بجز داروهاش عرق کیالک هم میخوره خوبه درد و ...

🥺می ترسم برم دکتر حوصله دردسر تازه ندارم به خدا 

منم از بچگی تپش قلب داشتم الا ک ۲۳ سالمه دیگ هم تیر میکشید و نفسمو میگرفت و هم این احساس لرزش قلب داشتم رفتم دکتر و اکو و نوار ک دکترم گف تپش قلب داری به علاوه افتادگی دریچه چپ میترال و اینک چون کم خونی ارثی دارم باعث بدتر شدنش هم میشه 

حتما برو دکتر بیخیالش نشو 

🥺می ترسم برم دکتر حوصله دردسر تازه ندارم به خدا 

عزیزم هرچی زودتر بری بهتره هرچیم باشه زودتر رفع میشه نزار بدترشه ایشالا ک هیچی نی 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
منم از بچگی تپش قلب داشتم الا ک ۲۳ سالمه دیگ هم تیر میکشید و نفسمو میگرفت و هم این احساس لرزش قلب دا ...

نگفت دلیل این لرزش چی هست؟خیلی بده اشکمو درآورده 

نگفت دلیل این لرزش چی هست؟خیلی بده اشکمو درآورده 

برا من گف بخاطر تپش قلب بالا و افتادگی دریچه و کم خونیمه ،ضربان قلبه من حالت نرمالم رو ۱۴۰ عه و اگ استرس بگیرم تا دم سکته میرم دقیقا موقعی ک خیلی برامن بالا میره حالت ویبره میگیره حتی سینه و دسته چپمم یه حالته لرزیدن میگیره 

برا من گف بخاطر تپش قلب بالا و افتادگی دریچه و کم خونیمه ،ضربان قلبه من حالت نرمالم رو ۱۴۰ عه و اگ ا ...

من الان همه این علائم رو دارم ولی تا حالا مشکل قلبی نداشتم.ممکنه این استرس های شدید و تپش قلب ها باعث بیماری قلبی بشه ؟

من الان همه این علائم رو دارم ولی تا حالا مشکل قلبی نداشتم.ممکنه این استرس های شدید و تپش قلب ها باع ...

هرچیزی ممکنه و اینک تا دکتر نری و اکو و نوار ندی هیچی ملوم نمیشه ،حتما برو