2777
2789

مشکلی ندارین من قبلاً سه روز میشدم خونریزی متوسط الان دوروزه یا یه روز میشم خونریزی کم 

حس میکنم مشکلی دارم پلی کیستیک هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۶سالمه پلی کیستیک هستم الان هشت ساله درگیرشم

البته من الان۳۴سالمه از۳۱فهمیدم یه مقدار ذخیره‌ ام داشت کم میشدسریع برا بارداری اقدام کردم و از ۲۹سااگی پریودام کم شد شماهم پیگیر باش عزیزم برا نینی دوم به مشکل نخوری خدا نکرده

آزمایش ذخیره تخمدان تازه دادم ۸.۹زده بود

احتمالا پلی کیستیک هستی چون اینقدر بالاس،ولی درکل اگه نیی نی میخوای با توکل بخدا یکی بیار ،چون وقت برا بقیه کارها هست خانما  وقت برا بچه دار شدنشون محدوده البته شکرخدا شما سنی نداری این یه امتیاز مثبته من بالا ۳۰ بودم وبرا بچه دوم اقدام کردم یکسال طول کشید چقدر تو اون مدت خودم سرزنش میکردم زودتر اقدام نکردم بعد عکس رنگی باردارشدم

احتمالا پلی کیستیک هستی چون اینقدر بالاس،ولی درکل اگه نیی نی میخوای با توکل بخدا یکی بیار ،چون وقت ب ...

الان که شرایطشو ندارم وگرنه حتما میاوردم که دیگه دغدغه شو نداشته باشم مرسی عزیزم خیلی وقت گذاشتی خدا کوچولو تو برات حفظ کنه❤️