2777
2789
عنوان

عمل زیبایی لازم یعنی ایشون

437 بازدید | 8 پست

الان هر کیو میبینی دست برده تو چهرش عمل زیبایی باید به بهتر شدن چهرتون کمک کنه نه این که همه مثل هم بشن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنتی دماغو🤣🤣🤣

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
وااااااااااااا.این کجا بووود؟از کجا گیر اوردی؟ تغییر بزرگ

تو همین خبرگذاری دیدم البته میدونستم تغییر بزرگی کرده الان دیدم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
تو همین خبرگذاری دیدم البته میدونستم تغییر بزرگی کرده الان دیدم 

تاپیکاتو خوندم بیشترشو.ی دونه ای.   دوس دارم  دنبالت کنم.تاپیک میزنی صدام کن گل.مرسی

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
تاپیکاتو خوندم بیشترشو.ی دونه ای.     دوس دارم  دنبالت کنم.تاپیک میزنی صدام کن گل.مرس ...

واقعا؟؟؟ لطف داری گلم حتما چرا که نه🌹😍😘