2777
2789

جرم های داخل لاستیک رو میبره کامل؟ اگه اره    چه مارکی  خوبه ؟

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

قرصبیشتر فکر کنم برا داخلشه.برا لاستیک اگر داخلش یکم سیاه شده زیاد دیدم جوش شیرینو و سرکه فکر کنم میرزن.من یدونه قرص مونده اگر حوصله داری صبر کن فردا بندازم ببینم پاک میکنه یا نه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

قرصبیشتر فکر کنم برا داخلشه.برا لاستیک اگر داخلش یکم سیاه شده زیاد دیدم جوش شیرینو و سرکه فکر کنم می ...

اره بهم بگو نتیجه رو.

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوبه .من مایعش رو هم گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم

جرم داخل لاستیک هم میبره؟اون سیاهی رو

مشکل من اینه که زیر لاستیک که چسبیده به لگن یه چیزایی مثل گِل جمع شده.اصصصلا هم راه دست نداره پاک کن ...

اره منم همونا رو میگم.جرم هستن.

ما از سال ۹۶ خریدیم ولی تاحالا لاستیکش خراب نشده یا کثیفی نگرفته .

ولی در کل جرم گیری انجام بدید هر ۶ ماه یکبار .

ما قبلا برند فینیش داشتیم ولی همیشه کف داخلش میموند و حلالیت خوبی نداشت .

این سری فیری خریدیم خیلی خوب بود . جرما از بین برد .

عزیزم دقت کنید اگه میخواید ماشینتون جرم گیری کنید به تنهایی کافی نیست . ماشین ک جرم گرفتید با فرچه داخلشو تمیز کنید و فرچه بکشید به لاستیک و تمام قسمتش . جرم گیر نرمتر میکنه جرما و تمیز کردنش کاملا راحت میشه.

ببین من چند وقت پیش تو سایت سرویس از ما که مال تعمیرات لوازم خانگیه درباره جرم گیری ظرفشویی و لباسشویی خوندم 

الان گشتم لینکشو برات پیدا کردم ولی نمی تونم بفرستم به نظرم تو سایت خودشون برو پیدا می کنی