2777
2789
عنوان

پیامک کشف حجاب بار چهارم

4596 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی میدونه یه بار ماشین توقیف شده یه هفته الان باز برای بار چهارم پیام توقیف اومد تا ۴۸ ساعت تحویل بدین خودتون،میدونین چن روز توقیف میشه؟برای کسی پیش اومده؟

خب خواهر حجابو دوست نداری لاقل الکی موقع رانندگب یه شال بنداز بره😂

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم با کشف حجابتون یعنی به جنگ خدا میرین؟ فارغ از اینکه قانون کشوره این حکم خدای  شما که ب ...

عریزم به نظرت به جز ما مسلمون ها بقیه که حجاب ندارن به جنگ خدا رفتند ؟!!! تو همین توقیف و جریمه ماشین همون بنده های با خدا دنبال درآمد و به جیب زدن پول ملت هستند

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
عزیز من نوشتم واسه منه؟یا نوشتم من با خدا جنگ میکنم؟برای من نیست واسه دوستمه

عزیزم شما نوشتین برای دوستتونه؟ جایی اشاره شد که الان ناراحت میشین؟ والا یکی ۳ تا تاپیک پشت سرهم میزنه آدم عقلش نمیره به اینکه مال خودش نبستش 

عریزم به نظرت به جز ما مسلمون ها بقیه که حجاب ندارن به جنگ خدا رفتند ؟!!! تو همین توقیف و جریمه ماشی ...

فرق داره کسی که دینش اسلامی و کسی که نیست برای همین نمیشه خودمون با خارجیا مقایسه کرد گلم

با احترام این حرفتون برای جریمه و به جیب زدن پول هم درست نیستش همه جای دنیا برای کسی که خلاف قوانین کاری می‌کنه جریمه مشخص میکنن مثل هزار تا چیز دیگه که جریمه داره سبقت عبور از چراغ قرمزاگه تنبیه نباشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه مثل دوست اسی ۴ بار براش پیامک اومده هنوز رعایت نمیکنه وای به اون روز که دست روی دست بزارن

البته موضوع حجاب فقط با تنبیه و جریمه حل نمیشه

عزیزم شما نوشتین برای دوستتونه؟ جایی اشاره شد که الان ناراحت میشین؟ والا یکی ۳ تا تاپیک پشت سرهم میز ...

نه ننوشتم ولی وقتی یه سوالی میپرسه اطلاعی دارین راهنمایی کنین نه دنبال داستان نباشین

فرق داره کسی که دینش اسلامی و کسی که نیست برای همین نمیشه خودمون با خارجیا مقایسه کرد گلم با احترام ...

عقاید مون متفاوته دوستم.. البته اون قسمت جریمه منطقی بود قبول کردم .. ولی ممنونم که با احترام جوابمو دادی ..😘❤️ امیدوارم روزی بیاد همه با هر عقیده ای شاد و مهربونم کنار هم زندگی کنیم

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
عقاید مون متفاوته دوستم.. البته اون قسمت جریمه منطقی بود قبول کردم .. ولی ممنونم که با احترام جوابمو ...

عزیزمی بله امیدوارم ،😘 کسی که با کسی دشمنی ندارم قراره تبادل نظر داشته باشیم موفق باشین