2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش قشنگ صحبت کن بگو اینکارو تکرار کنی پروندتو میذارن بغلت اخراجت میکنن هیچ مدرسه ی دیگه ای هم دیگه راهت نمیدن بعد باید بشینی ور دل من ، بگو با این کارت منو خجالت زده میکنی میگن حتما تربیت درستی نداشته که اینجور میکنه خلاصه سعی کن با حرف تحت تاثیرش کنی کتکش نزن اصلا

الهی گاهی نگاهی 

خییییلی آروم باهاش صحبت کن 

جنگ و دعواااا اصلا

اول دلیل کارش را بپرس بعدم بهش بگو مامان میدونی اگه سرش میخورد روی زمین چی میشد؟میدونی اگه اتفاقی واسه دوستت میفتاد چقدر بد میشد

زنده باد بزرگترین اشتباهه من🫂🍂♥️

هل دادن خیلی خطرناکه.من یکی از همکارام.پسرش کلاس چهارم رود یکی تو مدرسه هلش داد سرش خورده بود ب دیوار چن مدت کما بود.با پسرت قاطعانه صحبت کن و بگو اگر این اتفاق بیفته و دوستش طوریش بشه راه برگشتی نیست

خییییلی آروم باهاش صحبت کن  جنگ و دعواااا اصلا اول دلیل کارش را بپرس بعدم بهش بگو مامان میدون ...

بنظرتون طبیعیه رفتارش اخه شاید کلا تو این نه سال سه چهار بار کسی رو هل داده

وزن اولیه78هدف اول72هدف دوم68من موفق میشم