2777
2789
عنوان

خونریزی و لکه بینی تو ۱۳هفته بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 29 پست
جان من.منم اهدایی هستم.توروخدا کمکم کن.شما بعداز فریر کردن جنین.چند بار دیگه رفتید دکتر تا انتقال دا ...

طولی نکشید ک بستگی ب اماده بودن بدن و ازمایشات داره.. من دوبار انتقال منفی داشتم دفعه سوم با هیستروخراش و پی ار پی خداروشکر مثبت شدم

پریودمم حیلی دقیق نبود چن روز دیر و زود میومد خودش

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
طولی نکشید ک بستگی ب اماده بودن بدن و ازمایشات داره.. من دوبار انتقال منفی داشتم دفعه سوم با هیستروخ ...

من دوماه دوماه میشم.و طولانی هست.فیبرم ساب کرازول درست میگم اینم دارم.ک میگن ایرادی برای بارداری ندارن.نمیدونم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم براتون آیه الکرسی.عزیزم من الان جنین هام فریز شدن.من تعیین جنسیتی میخام.یه مشاوره رفتم روانشنا ...

بله ..کدوم مرکز میرید

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
من دوماه دوماه میشم.و طولانی هست.فیبرم ساب کرازول درست میگم اینم دارم.ک میگن ایرادی برای بارداری ندا ...

ن چیزی نیس ایشالا..بچه دیگه ای هم ک دارید ک میخایید تعیین جنسیت کنید

ن چیزی نیس ایشالا..بچه دیگه ای هم ک دارید ک میخایید تعیین جنسیت کنید

آره .قبلاً بدون مشکل باردار میشدم .ولی الان ن.ذخیر تخمدانم پایین.چندین دکتر رفتم چندین سونوگرافی همگی یک نظر داشتن .فقط اهدایی.روز‌چند پریودی انتقال میدن؟شما شیراز نیستید درسته؟

من عزیزم داشتم هفته ١٠ خونریزی شدید ابتدا در حدی که نوار پر میشد و تا دوماه هم لک بینی مداوم البته م ...

ممنون من میگم حداقل اگ هماتوم بود خوب بود میدونستم مشکل از کجاس..ولی خب سونوی قبل خونریزی هم بعدش چیزی از هماتوم نگفت همین خیلی نگرانم کرده برام دعا کن بارداری سالمی داشته باشم خیلی میترسم😭

آره .قبلاً بدون مشکل باردار میشدم .ولی الان ن.ذخیر تخمدانم پایین.چندین دکتر رفتم چندین سونوگرافی همگ ...

اها بسلامتی موفق باشید..ن شیراز نیستم..روز انتقالتونم بستگی ب ضخامت رحمتون داره بعضیا ۱۹پریودی بعضیا کمتر یا بیشتر

اها بسلامتی موفق باشید..ن شیراز نیستم..روز انتقالتونم بستگی ب ضخامت رحمتون داره بعضیا ۱۹پریودی بعضیا ...

در روز انتقال چند بار سونو شدید؟قبل و بعدش منظورمه.تا دکتر تشخیص داد این روز مناسبه.و‌هزینه تعیین جنسیت شما چقدر شد؟

ممنون من میگم حداقل اگ هماتوم بود خوب بود میدونستم مشکل از کجاس..ولی خب سونوی قبل خونریزی هم بعدش چی ...

ایشالا عزیزم دعا میکنم برات عزیزم ایشالا به سلامتی بغل بگیریش😍

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
در روز انتقال چند بار سونو شدید؟قبل و بعدش منظورمه.تا دکتر تشخیص داد این روز مناسبه.و‌هزینه تعیین جن ...

روز ۸پریودی ک برید پیش دکترتون ضخامت رحم رو چک میکن و طبق اون تاریخ انتقال میدن..دیگ سونو نمیکنن 

روز ۸پریودی ک برید پیش دکترتون ضخامت رحم رو چک میکن و طبق اون تاریخ انتقال میدن..دیگ سونو نمیکنن&nbs ...

مشکلم اینه پریودی من ۱۴روز میکشه اونم با قرص قطع میشه .چشم آب نمیخوره موفق بشم.چقدهزینه.هم.کردم