2777
2789

بی توجهی در حد اینکه روزی یبار زنگ بزنه هفته ای یکی دوبار نهایت  ببیننتون و خیلی محبت کلامی مثل اوایل نداشته باشه و بهانه بیاره که کارش زیاده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین بود منم دیگه پی ندادم کات کردیم😂😂

رل زدن دوتا آدم مغرور ب روایت تصویر😂🤌

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
رل زدن دوتا آدم مغرور ب روایت تصویر😂🤌

😂😂😂

نه ببین من برا کسی که دوسش دارم غرور ندارم ولی آدم تا یه جایی صبر میکنه. اگه اون حس متقابل رو نگیره خسته میشه می‌ذاره می‌ره 

من تلاشمو برا حفظ رابطه کردم . هیچ کی سرش اونقد مشغول نیست که نتونه برات وقت بذاره. این آدم غیر مستقیم میگه برو 

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️
۶ ماهه

واسه ما بعد سه سال اینطوری شده،نمیدونم مردا عجیبن سخت میشه فهمید چی تو فکرشونه،من خودم میگم کاش از اولش شکل نمیگرفت این رابطه

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
همین دیگه نمیشه که اولش یجور باشه بعدش یجور دیگه 

چرا حس میکنم خود منی بخدااا 😂😂

دقیقا همین بود 

اوایل همش تو دایرکت و پی وی بود بعدا بهم حس اضافه بودن داد منم گذاشتم کنار 

اگه وقت نداشت موقع مخ زدن هم نداشت همش بهونس

😂😂😂 نه ببین من برا کسی که دوسش دارم غرور ندارم ولی آدم تا یه جایی صبر میکنه. اگه اون حس متقابل ر ...

از رفتارای طرف من نمیشه فهمید،اونشب دعوامون شد کلی حرف زد بعدش گفت اگه ول میکردی میرفتی میمردم،اگه میخوای با یکی دیگه باشی امیدوارم دوتاتون این بلا سرتون بیاد،نمیفههمش نمیتونم بفهمم چی تو دلشه اونم بعد سه سال

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
تعهدش بخوره تو سرش. توجه همراه با تعهد لازمه یه رابطه شاد و موفقه

موافقم تازه اونم ۶ ماه اول رابطه نباید اینجوری باشه تازه من فقط به خاطر اخلاقش و درکش انتخابش کردم وگرنه شرایطش خیلی معمولیه 

از رفتارای طرف من نمیشه فهمید،اونشب دعوامون شد کلی حرف زد بعدش گفت اگه ول میکردی میرفتی میمردم،اگه م ...

دفعه قبل که کات کردیم خودش اومد و گفت این دفعه حواسم بهت هست ولی بار رفتار قبلیشو تکرار کرد 

اینا عرضه نگه داشتن ندارن وگرنه موقع مخ زدن خوب بلد بود زبون بریزه