سلام دوستان😀 دوست دارم تجربه ام رو در اختیارتون بذارم، چون شاید خیلیا مثل من باشند . ۲۶ سالمه، و ۶ ساله ازدواج کردم ، چندماه اقدام به بارداری داشتم اما باردار نشدم با اینکه سونوهام و ازمایشهام مشکلی نداشتن ، فقط تنبلی تخمدان خفیف دارم، شوهرمم ازمایش داد و سالمه. به درخواست خودم دکتر برام عکس رنگی رحم نوشت،، امروز رفتم عکس رنگی رحم دادم
سونوگرافی بهم گفته بودن روز ۹ پریودیت بیا و یک هفته قبلش رابطه نداشتی باشی و بهم گفتن نیم ساعت قبل عکس دوتا هیوسین بخورم، و گفتن اصلا نیاز به شیاف و مسکن نیست،، بدون بیحسی انجام شد
شاید باورتون نشه اما دردش نصف درد پاپ اسمیر هم نبود،، من اصلا نفهمیدم کی تموم شد،، دکتر هم گفت کاملا سالمم و لوله هام گرفتگی نداره،
ماده حاجب هم که وارد رحم میشه نصف یک سرنگ بود
هیچ سوزنی هم در کار نیست،، اگه تاحالا دکتر معاینه اتون کرده باشه متوجه میشین که دردش فقط همون درد معاینه است،، واقعا متاسفم برای خانومهایی که اینقدر الکی بزرگش کردن و من از استرس داشتم میمردم، اما وقتی تموم شد باورم نمیشد این چیز ساده رو انقدر گنده کرده بودن،، و اصلا نیاز به مسکن ندارین ، نه قبلش نه بعدش،، بعد عکس باید ازیترومایسین بخورید۱عدد و شبش هم یک عدد، بعد هر شب یک عدد تا ۵ شب ، و تا سه شب اقدام نداشته باشین، سوالی داشتین در خدمتم😁