2777
2789
عنوان

یک بار برای همیشه..

224 بازدید | 19 پست

یک بار برای همیشه از بیماری روان کسی که مبتلاست و در حال درمانه به عنوان نقطه ضعفش استفاده نکنید

چه آشنا باشه و چه غریبه..

یه حرف ساده شما در این مورد اون آدم از ادامه درمان پشیمان می‌کنه نتیجه ش میشه بیماری حادتر یا خودکشی...

بیمار بیماره چه روان چه جسم..کسی که بیماری روان داره و در حال درمانه دوست داره مثل بقیه عادی زندگی کنه و عموما خودش نقشی نداشته در ابتلا به این بیماری..

و چه بسا زیاد دیدم مورد هایی که اطرافیان فرد(پدر یا مادر یا خواهر و برادر و همسر و ..) از فرد مراجعه کننده وضعیت حاد تری داشتند اما اقدام به درمان نمیکردن و حتی باور نداشتن که بیمار هستن..

خواهش میکنم هیچوقت برای تحقیر کسی که بیماری روان داره از این موضوع استفاده نکنید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزاران لایک

اگر موافقید ممنون میشم شما هم تاپیک بزنید منتشر کنید که تعداد افراد بیشتری ببینن

چون هرروز دارم آدمای زیادی میبینم که بخاطر این موضوع ضربه های بدی خوردن .. و گاهی وقتا بقیه افراد حواسشون نیست یه حرف ساده چقدر برای کسی که خودش تو بحران آسیب زننده ست

👌🌹

اگر موافقید ممنون میشم شما هم تاپیک بزنید منتشر کنید

چون هرروز دارم آدمای زیادی میبینم که بخاطر این موضوع ضربه های بدی خوردن .. و گاهی وقتا بقیه افراد حواسشون نیست یه حرف ساده چقدر برای کسی که خودش تو بحران آسیب زننده ست

اگر موافقید ممنون میشم شما هم تاپیک بزنید منتشر کنید که تعداد افراد بیشتری ببینن چون هرروز دارم آدم ...

حتما عزیزم من خودم تحت درمانم اما از ترس اینکه به روم بیارن از خانواده خودم پنهان کردم فقط شوهر وبچه هام می‌دونن که دارو مصرف میکنم

آقا هستم

والا از نقطه ضعف ادمی که بیمار نیست وقتی حرفی زده بشه بیمار میشه 

چه برسه کسی که بیمار هم باشه ! 

بابا از مسافرت بر نگشت 🚗بابا در راه نان جان داد 🍞 آدم قلب دارد 🫀عکس پدر روی سنگ قبر است ⚰️من در آستین‌ِ دوستان مار دیدم 🐍 قلب با زبان زخم میخورد 🗣️خانه ما سوت و کور است 🏡ما هر سال به مسافرت نمی‌رویم 🧳من خدا را دوست دارم 🕋 درخت با اره بریده می‌شود 🪚 کلبه با چوب درست میشود 🏕️سختی انسان را قوی می‌کند 💪 مهربانی روح آدم را زیبا می‌کند 👻بخشش انسان را رها میکند 🧘‍♂️
حتما عزیزم من خودم تحت درمانم اما از ترس اینکه به روم بیارن از خانواده خودم پنهان کردم فقط شوهر وبچه ...

عزیزم بهت افتخار میکنم که برای بهتر شدن حال روحیت تلاش میکنی🤍و خوش به حال فرزندتون که چنین مادر خوبی داره🤍

زیاد میبینم مادرانی که بخاطر بیماری درمان نشده خودشون به فرزندشون هم آسیب روحی زدند..

حرف دلمو زدی نمیدونی من چه حرفایی از مادرم شنیدم بخاطر وسواس فکری چقدر تحقیر شدم بهم خندیدن یا بخاطر ...

عزیزم می‌دونم چقدر سخته و واقعا دردناکه آدم از خانواده خودش این برخورد را ببینه

اما ازت ممنونم که قوی بودی در برابر حرف های اطرافیان🤍

عزیزم می‌دونم چقدر سخته و واقعا دردناکه آدم از خانواده خودش این برخورد را ببینه اما ازت ممنونم که ق ...

فداتشم، سعی کردم بدون قرص خودمو درمان کنم تا حدودی موفق بودم اینکه به هرچیزی واکنش نشون نمیدم کمکم کرد آرامش بگیرم

Don't half ass it💯
فداتشم، سعی کردم بدون قرص خودمو درمان کنم تا حدودی موفق بودم اینکه به هرچیزی واکنش نشون نمیدم کمکم ک ...

هرکسی به هر نحو مثبتی تلاش کنه برای بهبود حال خودش از نظر من قابل احترام و آدم قوی هست

بهت افتخار میکنم🤍

عزیزم بهت افتخار میکنم که برای بهتر شدن حال روحیت تلاش میکنی🤍و خوش به حال فرزندتون که چنین مادر خوب ...

ممنون عزیزم لطف داری به خاطر بچه هامون که شده تا آخر درمانم رو ادامه میدم الان حالم خیلی بهتر از قبله خدارو شکر

آقا هستم