2777
2789

سلام یه اهنگی هست این روزا خیلی توی اینستا میبینمش اسمشو بلد نیستم چون ترکی بلد نیستم میشه بیاید اسمشو بگید یا لینک دانلودشو بزارید لطفا.

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 

وا از کجا بدونم کدومو میگی

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب یکم ازشو میگی عزیزم؟

تو گوگل میتونی بخونی صداتو ضبط کنی پیدا میشه اکثرا مواقع من خودم اینجوری پیدا کردم چند مورد از اهنگامو😂💔

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

بیزدی نه بی مگوووووووو 

اینو میگی ؟ 😂😂😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خوب یکم ازشو میگی عزیزم؟ تو گوگل میتونی بخونی صداتو ضبط کنی پیدا میشه اکثرا مواقع من خودم اینجوری پ ...

اصلااااا نمیدونم چی میگه خب مشکل اینجاست😂

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
🤣🤣این کدومع

خب این ترند شده 😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بیزدی بَه نی مَگووووووو

زی بَه زی بی یَه جی مَگوووووو

.عاشقشممممممممم

بیزدی بَه نی مَگووووووو زی بَه زی بی یَه جی مَگوووووو .عاشقشممممممممم

میشه بگید اسمش چیه ؟