2777
2789

واقعا دست خودم نیس با اینکه میشه گفت آدم اجتماعی هستم و روابطم با دیگران خوبه ولی اکثر مواقع دوست ندارم کسی تنهایی ک تو خونه دارم ب هم بزنه فرقی هم نداره خانواده خودم یا شوهرم زیاد دوست ندارم کسی بیاد خونم با اینکه همیشه خونم مرتب و تمیزه و اکثرا آمادگی پذیرایی دارم... اگرم کسی بخواد بیاد ترجیح میدم از یکی دو روز قبلش بدونم از غافلگیر شدن در این مورد متنفرم

کیا مثل من هستن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم و دقیقا اینطوریم حتی از مهمونی رفتن هم خوشم نمیاد 

حالا من با مهمونی رفتن مشکلی ندارم پایه ام برای دورهمی و مهمونی ولی نمیخوام کسی بیاد خونم

مجردم بودم دوست نداشتم مهمون بیاد خونمون با اینکه اصلا بمن کاری نداشتن

اره منم قبلا اینجوری بودم از وقتی دخترم بزرگ شده با اومدن هرکسی به خونمون ذوق میکنه ارزو دارم تند تن ...

عزیزم چه خوب کاش منم اینطوری بشم بعدها ک بچه دار میشم

وای منم همینطوریم وقتی مهمون میاد نظم و روتین زندگیت به هم میخوره 

همه جا نا مرتب میشه

قشنگ سه روز زندگیت از روال خارج میشه

حالا علاوه بر اینکه من خیلی حساسم رو وسایل خونه میترسم خراب کنن

البته ناگفته نماند من مهمون رفتن هم دوست ندارم ملا با تنهایی بیشتر حال میکنم

وای منم همینطوریم وقتی مهمون میاد نظم و روتین زندگیت به هم میخوره  همه جا نا مرتب میشه قشنگ س ...

دقیقا... نظم زندگی منم بهم میخوره وقتی مهمون میخواد بیاد و بعدش ک میره شاید زیادی حساسیت نمیدونم

دقیقا... نظم زندگی منم بهم میخوره وقتی مهمون میخواد بیاد و بعدش ک میره شاید زیادی حساسیت نمیدونم

اره یه چند روز قبلش باید خونه رو بسابی روزشم که اشپزی و بدو بدو هی هی باید خون خونتو بخوره الان میزنن یه جایی رو خراب میکنن

روز بعدشم مجبوری ریخت و پاش هارو جمع کنی 

کلا کیف نمیوه خسته میشه ادم

اره یه چند روز قبلش باید خونه رو بسابی روزشم که اشپزی و بدو بدو هی هی باید خون خونتو بخوره الان میزن ...

اره منم برای همین چیزاس ک حوصله ندارم مهمون بیاد

منم زیاد دیدم ادم هایی که بدون ذره ای تفکر و تعقل جای گفتان ریدمان میکنن البته به خودشون نه به بقیه

الان تو هم یکی از اونایی ک قبل از گفتمان ریدی و فکر کردی گفتمان کردی