2777
2789
عنوان

کلاهبرداری خیراندیش مهدی مزینانی

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 30 پست
آره آخه آدم ببسواد همه جا پیدا میشه 😅

آره انقدر بیسواده که اون پسره سوئیسی را درمان کرد که پدر و مادرش عاجز شده بودن تو عمرش یه لقمه غذا هم نخورده بود با سرم زنده بود دکتر خیر اندیش درمانش کرد تو نت فیلمش هست بزن نگاه کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیراندیش کییه؟.همون دکترطب گیاهیی منظورتونه یایکی دیگست

بله خدایارخیراندیش فیش واریزی وپیاماموهرکس خواست براش میفرستم ولی توخصوصی تونی نی سایتم عضون دیشب بعدتاپیکم زنگ زدن تهدیدکردن 

کاش یکم فاصله بذارین بین ملمات و علائم نگارشی به سختی میشه متوجه شد چی نوشتین

ببخشیدازبس تندتندتواپیکشن های دیگه پیام میدم توجه نمیکنم به این موضوع 🙈

بدون این اتفاق هم مشخص بود کلاهبردارن با چرت و پر تاشون 

کاش تاپیکایی که تعریف همچین ادمایی رومیکنن حذف بشن نه لغوکاربری. تاکسایی مثل من ودیگران توسرچام نیاد،اعتمادنکنیم اکثراکسایی که تعریفشوکردن فقط کاربریشون لغوشده البته من ازدکترم که تودرمانگاا ایشونه راضیم منتهاپول داروهارخوردن هرروزاونجادرگیری سرپول داروهاوکشیدن مبلغ اشتباه ازحساب براخودمم چندبارپیش اومدیه باربجاپونصدوهشتادیه باریه  میلیون وهفده هزارکشیدکه این دوتامبلغ اصلاربطی بهم ندارن باهزاردردسرازطریق بانک پولموگرفتم چون زیربارنمیرفتن میگفتن ازدستگاه مانبوده درصورتی به فاصله بیست ثانیه بودولی به حساب اونارفته بودبعدش نقدی پرداخت کردن که بعدا علیه شون استفاده نشده

خب عزیزم تاپیکت را قفل کن از اول تاپیک بزن خدایار خیر اندیش داره به دکتر خیر اندیش توهین میشه خیلی ه ...

جواب گرفتیادلیل نمیشه پول مردموبخوره که بخوادبعنوان خیرصحن امام زاده رودرست کنن دیشبم به محض تاپیکم تماسایی گرفتن وتهدیدکردن قطعاتونی نی سایتم عضون شایدشماجزپرنسلشون هستیدچرابایدتاپیکموقفل کنم؟؟؟؟؟

آره انقدر بیسواده که اون پسره سوئیسی را درمان کرد که پدر و مادرش عاجز شده بودن تو عمرش یه لقمه غذا ه ...

عزیزم فعلاپول مردموخوردن وقتی پولوپس دادن بیاازعلمش تعریف کن من بدون مدرک حرف نمیزنم اگه کلاهبرداری نمیخوادکنه چراکلی خط داره سفارش دارومیگیره بعدخاموش میکنه پرنسلشم میگن دستورازمدیریت ماخبرنداریم خط چراخاموشه 

من دکتر حسین خیر اندیش رو میشناسم که علم طب سنتی دارن وخیلی از مردم از تشخیصشون جواب گرفتن  انش ...

عکسشون که یکیه ولی شماره حساب به اسم خدایارخیراندیش ومهدی مزینانی هست درضمن ایشون دیگه حق ویزیت ندارن چندساله فقط دکترای دیگه تودرمانگاه ویزیت میکنن ایشون مدیریت درمانگاه هستن 

جواب گرفتیادلیل نمیشه پول مردموبخوره که بخوادبعنوان خیرصحن امام زاده رودرست کنن دیشبم به محض تاپیکم ...

عزیزم ایشون حسین خیر اندیش حالا کسی از عکسش سواستفاده کرده دلیل نمیشه عکسش تو نت پره خودت میگی شماره حساب به نام خدایار خیر اندیش بوده نه حسین خیراندیش تازه برو شکایت کن به پلیس فتا صد درصد پیگیری میکنن