2777
2789

چون بیمارستان رایگان بیمه هستش ...بهم گفتن میتونی دستگاه جدید بزاریم برات ک هزینش چند تومن میتونیمم از وسیله استریل شده ک برا عمل بقیه استفاده کردیم استفاده کنیم بنظرتون چیکارکنم ؟؟؟؟جدید بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعان استریل تمیز میشن؟؟چون بلاخره همین دندون پزشک هاهم کلی وسیله استریل شده دهرن

بله تمیز میشه

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

واقعان استریل تمیز میشن؟؟چون بلاخره همین دندون پزشک هاهم کلی وسیله استریل شده دهرن

آره بابا دستگاه مخصوص دارن استریل نشن همه عفونت میکنن میمیرن اونا پول اضافیه میگیرن همونارو استفاده میکنن پولم بدی

چه حکایت عجیبی دارد پاییز عاشق را عاشق تر می کند و تنها را تنهاتر
آره بابا دستگاه مخصوص دارن استریل نشن همه عفونت میکنن میمیرن اونا پول اضافیه میگیرن همونارو استفاده ...

واقعا؟؟؟دیگ خیالم راحت بشه ؟منم همین فکر میکنم چون دندون پزشکی ها همه ک استریل شده میزنن ب ادن اینجور ک ملت باید بمیرن

واقعا؟؟؟دیگ خیالم راحت بشه ؟منم همین فکر میکنم چون دندون پزشکی ها همه ک استریل شده میزنن ب ادن اینجو ...

آره بابا یه دستگاه مخصوص داره خیالت راحت باشه من مادرمم عمل کرد چی شد از همه زود خوب شد

خداروشکر خیالم راحت کردی

برو عملتو کن خواهر من 

هنوز اینارو نشناختید با خیال راحت عمل کنید هیچ اتفاقی نمیفته‌ من قول میدم براتون