2777
2789
عنوان

داستان من و نامزدم عوضیم

840 بازدید | 27 پست

من21سالمه سه، سال پیش نامزد داشتم پسر عمم بود خیلی همو دوس داشتیم دیگ خلاصه میکنم. نامزدم یهو دو سال بعد از نامزدیمون رنگ عوض کردم گف نمیخامت منم دوسش داشتم. ده بار رفتم خونشون دوباره اشتی کردیم بعد ی مدت دیدم ک بهم خیانت میکنه خاستم ولش کنم ولی التماس کرد من عین احمقا بخشیدمش یه ماه بعذش دوباره رنگ عوض کزد دگ یهو رف کلی زنگ زدم ج نداد اومدم با ی سیم کارت دگه امتحان کردم پا داد. الان یک سال داره میگذره از تموم کردنمون. ولی نتونستم کنار بیا حرف مردم خانوادم اذیتم میکنه. کلی بهم تهمت زد فیک زد چت ساختگی درست کرد ک من خیانت کردم حالم بده این روزا دیشب جلو چتتا فامیلامون گریم گرف بحثش بود جوری حرف میزدن انگار من مقصر بودم. ولی خودم واس خودم کباب میشم دلم اتیشه فقط خودم خبز دارم ک با من چیکار کرده چرا خدا ب دادم نمیرسه من  نماز و قران همیشه میخونم ولی نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خدارو شکر کن رفته و تو الان ازش بدت میاد،تجربه میشه واست،مطمئن باش ادم بهتری میاد تو زندگیت،واسه همینه میگم با فامیل به هیچ عنوان ازدواج نمیکنم

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃

آدمی های عوضی خیلی چند رنگ هستن

اولین کاری که باید بکنی اینه که حرف اطزافیانت اصلا نباید برات مهم باشه بزار هر فکری میکنن بکنند رهاشون کن خدا که میبینه و بعدش اصلا به اونا ربطی نداره

و کار بعدی که باید بکنی اینه که بشین تصمیم نهایتت رو بگیر چون از اون برای تو نه شوهر میشه نه برای بچه هات پدر

چه حکایت عجیبی دارد پاییز عاشق را عاشق تر می کند و تنها را تنهاتر

اخه تو بیست سالگی باید دنبال درس و حرفه باشی نه دنبال شوعر درپیت .. مگه بختت برگشته که میخای زود شوهر کنی . اول مستقل شو بعد شوهر کن تا جرات نکنه اذیتت کنه دختر . الانم فقط تمرکز کن رو پیشرفت خودت و حرفای بقیه اون یارو به ت.خمت باشه .. در ضمن نماز قران برا ارامشه .. خدا کجا گفته بشین فقط اینارو بخون .. روزی تو تلاشه و توکل ..  دیگم  اگه یکم غیرت داری به این یارو فکرم نمیکنی . تا خدا جوابش بده . تو شوهرم برات ....  خوبه ولت کرده .. یعنی الان یه بچم داشتی نشسته بودی ناله‌میکردی

گلم مطمئن باش همون نماز و قرآن نجاتت داد و باعث شد تا باهاش ازدواج نکردی بشناسیش،بخداوند توکل کن و فکرتو از گذشته و حرف مردم بکش بیرون و روی ساختن آینده ت متمرکز کن🌹

سوره ی نور با معنی بخون ببین خداوند درمورد زنان پاکدامنی که بهشون تهمت ناروا میزنن چقدر قشنگ حرف زده❤️

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲