2777
2789

اونو :)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی 

آدم دلش که خوش باشه خوشبخته!❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

خوشبختی به داشتن ی چیز خاص یا وسیله خاص نیست ، به نظرم اگ در اوج سختی و مشکلات تونستی حال خوب تو پیدا کنی خوشبختی 

من تو زندگیم هزار و یک دغدغه دارم و باید از سد بزرگی مث کنکور بگذرم ولی احساس خوبی دارم چون اول اینک خدا رو دارم و دوم اینک بهم دوباره فرصت داده که جبران کنم 

والله من با چیزهای کوچیک و به ظاهر ساده و نرمال هم حس خوشبختی میکنم.  همین که همه ی اعضای خانواده دور هم هستیم و میگیم میخندیم یه لحظه از قلبم این جمله رد میشه که خدایا شکرت و احساس خوشبختی میکنم.

خونه نداریم مستاجر هستیم با کلی قسط!

بقیه فکر میکنن رو ابرام از خوشبختی ولی همچین خبری نیست چون واقعا اذیت میشم
خونه چ فایده داره وقتی ادمای خونه بیفتن ب جون همدیگه و ارامش نباشه فرقی با جهنم نداره
ماشین چ فایده وقتی نزارن ی دور بزنی باهاش بهت ماشین ندن
پول چ فایده وقتی نزارن حتی بری بیرون
خاهشن قضاوت نکنید نمیخام پز بدم هیچکی پز بی کسی و بدبختیشو نمیده (:

هیچ چیز دائمی نیست

الحمدالله خوشبختم 

سلامتی دارم 

خانواده خوب دارم 

سقف بالا سرم هست هرچند مستاجرم

شکمم گرسنه نمیمونه 

و هزار تا دلیل دیگه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

والله من با چیزهای کوچیک و به ظاهر ساده و نرمال هم حس خوشبختی میکنم.  همین که همه ی اعضای ...

دقیقا میخواستم همینا رو بگم ولی حوصله تایپ نداشتم .احساس خوشبختی رو هر کسی میتونه داشته باشه مهم پول ورفاه کامل نیست