2777
2789
عنوان

بچه هاتون صبحونه میخورن قبل مدرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب زور هم که شده حداقل دو لقمه شده میدم 

اگ‌ شب حداقل دو ساعت قبل خواب شام بخورن غذاشون هضم میشه و میتونن صبحونه بخورن 

در غیر این صورت تهوع صبحگاهی دارن و بی میل هستن

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

صبحانه ایرانی ها رو اصلا دوست ندارم اه

چیزای خوشمزه بده مثل دنت کیک یا پنکیکی که خودس درست کردی 

شیرکاکائو رو خودت درست کن کنار کیک 

غلات یا کورن فلکس با شیر بده بخوره

دختر من عاااشق ترکیب ماست و سماق 

یکی دو روز تو صبحونه خورد با ولع

بعد ترسیدم ضرر کنه ندادم دیگه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

یکم زودتر بلندش کن تا وقت سرویسش میلش بکشه شده ۳،۴لقمه بخوره ولی نزار بدون صبحونه بره 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
زودتر بیدارش کن معلومه تو ۲۰دقیقه نمیتونه بخوره. ۷بیدارش کن

بیدار نمیشه که

از 7 پروسه بیدار کردنش شروع میکنم 

دیگه هفت و نیم به زور بلندش میکنم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
وقتی میل ندارن چجوری مجبور میکنید؟🤔

بعضی وقتا لازمه بعضی چیزا اجبار توش باشه.اخلاقشونو میدونم چون تا زنگ اول بشه تحمل گرسنگی روندارن.یه بار ندادم بعد از مدرسه اومدن گفتن تا رفتیم مدرسه گرسنمون شد دیگه مجبور بودن صبر کنن تا زنگ تفریح. زنگ اول هم همیشه ریاضی کار میکنن باید بچه بفهمه