2777
2789
عنوان

چیکار کنم من؟؟ دیشب قبل از خواب کلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 20 پست
چون هنوز شرایطتتو قبول نکردی  بیا برا خودت یه کاری بکن مثلاً بگو من اگه از این شرایط بحرانی در ...

راه های مختلفی برای آروم کردن وجودم درونم امتحان کردم 

اما افسوس...

مرسی از پیشنهادت کاری که شما گفتی رو هم انجام میدم 

شاید اثر داشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه های مختلفی برای آروم کردن وجودم درونم امتحان کردم  اما افسوس... مرسی از پیشنهادت کاری که ...

نگو شاید

ب خودت باور داشته باش

ی کاریو سست انجام بدی نمیشه حالا هرچقدرم ۱۰۰ خودتو بزاری باز نمیشه‌ چون باورش نداری 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

خب منم باهمین فکر اونا رو رها کردم  نشستم سر درسم  تصمیم گرفتم کنکور بخونم  اما تم ...

ببین استرس مال بچه های کنکوره یه چند تا فیلم راز موفقیت ببین به زندگی بچه های موفق نگاه کن هر روز صبح که از خواب بیدار میشی کلیپ انگیزشی نگاه کن بعد درسو شروع کن هر جا کم آوردی حتما کلیپ انگیزشی نگاه کن پیاده روی هر روز برو به امید خدا موفق میشی. همه همه دوره هات تو همین استرسها هستن حالا هر کی مشکلات خودشو داره بخدا بی مشکل کسی نیست.

دل بی غم در این دوران نباشه 

اگه باشه بنی آدم نباشه. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
ببین استرس مال بچه های کنکوره یه چند تا فیلم راز موفقیت ببین به زندگی بچه های موفق نگاه کن هر روز صب ...

من خودم انگیزه دارم بگو خب؟

اما تمرکز ندارم 

روحیه م خرابه سریع ذهنم پرت میشه جای دیگه 

درصورتی که قبلا اینطوری نبودم

واقعا روانم بهم ریخته س

من خودم انگیزه دارم بگو خب؟ اما تمرکز ندارم  روحیه م خرابه سریع ذهنم پرت میشه جای دیگه  ...

نیاز زیادی به مشاوره داری هم میتونی تلفنی مشاوره بگیری زنگ بزن ۱۴۸۰ راهنمایت میکنه

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............