2777
2789

چند ماه پیش خواب دیدم همه خونه ما جمع شدن بعد من یه (دختر خاله دارم ک زیاد باهاش جور نیستم چون خیلی دلمو شکسته منم نفرینش کردم) اونم بود داشت با مامانم حرف میزد میگفت لیا دختر خاله شوهرش (در واقعیت وحود نداره اما تو خوابم دیدم) میگفت دختر خاله شوهرش همونی ک قرار بوده با شوهرش ازدواج کنه بعش گفته چرا بچه نمیاری مامان منم گفت اتفاقا منم دیدمش از منم همینو پرسید گفت فلانی چرا بچه نمیاره

بعد همونجا قرار گزاشتیم بریم قم رفتیم قم یادمه من تنها بودم چادر سرم بود ضریح رو گرفته بودم و از ته قلب گریه میکردم قشنک حس میکردم ینفر بهم میگفت دلتو صاف کن نفرینت رو پس بکیر حاجتت رو بخواه

بعد بابام اومد و من باهاش رفتم

من این خواب رو  جدی نگرفتم 

چند روز ویش خواب امام رضا رو دیدم من مجردم خواب دیدم با شوهرم رفتم حرم امام رضا اونجا پیشش دلم میخاد گریه کنم و حرم و تمیز کنم اما پیش شوهرم میگم نمیشه بعد ک اون رفت

از ته قلب گریه میکردم دستمال جارو دستم بود همه جارو تمیز میکردم و شکر میگفتم

خوش بحالت کاش ب منم نظر کنن

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والله نمی دونم چی سرج کنم کفن غسالخانه مردن چی سرج کنم اخه

برو بابا نمیخاد سرچ کنی هی چرت و پرت بخونی اعصابت خورد بشه.من واست میگم خاب مردن دیدی.کسی که بمیره توی خاب یعنی عمش درازه.انشاالله خیره.صدقه بده با اینکه خابت خوبه و واسه کسی دیگه نگو 

برو بابا نمیخاد سرچ کنی هی چرت و پرت بخونی اعصابت خورد بشه.من واست میگم خاب مردن دیدی.کسی که بمیره ت ...

می دونی صبحش که پسرم بیدار شد گفت مامان من خواب دیدم که تیر خوردم دقیقا مثل خودم 

ولی این را می دونم که تیر خوردن توی خواب خیلی خوبه 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭