2777
2789
عنوان

کسایی که بچه بیش فعال دارنن

123 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من خواهرم 4 سالشه و بشدت شلوغ کاره روان ما رو رنده کرده بخدا همش شلوغ کاری میکنه با جیغ و داد حرف میزنه لج بازه عصبیه شما چیکار کردین با بچه هاتون اگه اینشکلی بودن؟ 

بردین روانشناس و تایید کرده که بیش فعاله؟ اگر نبردین ممکنه بیش فعالی نباشه .

تمرکز داره؟ یادگیریش چطوریه؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بردین روانشناس و تایید کرده که بیش فعاله؟ اگر نبردین ممکنه بیش فعالی نباشه . تمرکز داره؟ یادگیریش چ ...

خیلی زود یاد میگیره ولی احساس میکنم فراموش کاره مثلا میره مهد کودک میگیم چی یاد گرفتی میگه نمیدونم 😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ی ثانیه اروم و قرار نداره همش منو میزنه بی دلیل جیغ میزنه عصبیه 

وقتی شما رو میزنه خودتو سرگرم کن مثلا سرت تو گوشیت باشه یا انگار حس نمیکنی واکنشی نشون نده و بهش نگو کاراش اشتباهه تا خودش بیخیال بشه و ادامه نده 

خودتونم همیشه با تن صدای آروم حرف بزنین تا الگو نگیره فور نکنه کارش درسته و به جاش چند تا از رفتارای خوبش رو بگید و بگین چقدر این رفتارای خوب رو دوست دارین و اجازه نرین جایی که سر و صدا و دعواست بمونه یا فیلمای اکشن نگاه نکنه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

وقتی شما رو میزنه خودتو سرگرم کن مثلا سرت تو گوشیت باشه یا انگار حس نمیکنی واکنشی نشون نده و بهش نگو ...

ممنون عزیزم فایده نداره بخدا همش منو میزنه داغونم کرده بیخیالم بودم تاحالا 

ممنون عزیزم فایده نداره بخدا همش منو میزنه داغونم کرده بیخیالم بودم تاحالا 

ایشالا با مشاوره زودی بهتر بشه ❤