2777
2789
عنوان

بیماری OCD یا (وسواس فکری) بیایید

8041 بازدید | 36 پست

این تاپیک زدم که کسایی که این وسواس رو دارن بدونن چیز عجیبی نیست و خیلیا درگیرش هستن 

رفتار های عجیبی که  کاملا میدونی غیر منطقیه اما مغزت وادارت میکنه انجامش بدی 

مثلا خودم حس بد به عدد فرد داشتم 

اگه برای مثال یه بار نگاه تو اینه میکردم باید دوباره انجام می‌دادم تا کارم بشه عدد زوج 

یا اگه یه صفحه کتاب میخوندم باید حتما یه صفحه دیگه هم میخوندم 

اگه یبار چشم چپم میخاروندم باید طرف راست هم انجام میدادم 

و حس میکردم اگر خلافش انجام بدم اتفاق بدی میافته 

این غیر منطقیه و تو کاملا اگاهی به غیر منطقی بودنش اما مغزت وادارت میکنه انجامش بدی 

حالا به هر حال هر کس یه مدل وسواس داره و همه عین هم نیسیم اما خب وجه مشترکشون اینه که همه شون غیر منطقیه و مسخره هستن 😃

برای درمانش راه حل هایی داره که من به کمکشون تونستم این وسواس رو بذارم کنار و شما رو هم راهنمایی میکنم که بتونید ترکش کنید 

بقیه اش الان تایپ میکنم 

من هنوز نتونستم خودمو از اتفاقاتی که شهریور ماه برام افتاده نجات بدم 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گذاشتی لایکم کن بشدت درگیر‌شم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عواملی که این وسواس تو شدید میکنه استرس و اضطرابه

وقتی استرس بهت وارد میشه یا تایم هایی که نزدیک پر.. یودت هست این وسواس تشدید میشه پس سعی کن از اضطرای به دور باشی 

راه بعدی اینه که بدونی و اگاه بتشی که لحظه ای که این حس به سراغت میاد در اصل سروتونین مغزت کاهش پیدا کرده، همون لحظه سه تا نفس عمیق بکش و یه لیوان اب یا یه چیز خوشمزه که دوس داری بخور 

یا کاری که بهت لذت میده، با انجام این کار سروتونین و دوپامین مغزت فورا افزایش پبدا میکنه و اون لحظه  میبینی که چه فکر مسخره ای داشتی میکردی و حتی خنده ات میگیره 

حالا شما تصور کن ی دوره پنیک عصبی داشتم ک امیدوارم خدا به دشمنام هم همچین چیزیو نده اینقد ک وحشتناک بود برام 

به اضافه اضطراب بالا و وسواس فکری و بیش فعالی داشتم نابود میشدم 

راه حل دیگخ داروهایی هست برای درمانش که کار اصلیش مهار باز جذب سروتونین هست که باعث میشه سروتونین مغز افزایش پیدا کنه 

و وسواس کنار گذاشته بشه 

😃☝️پس نتیجه میگیرم با ورزش که باعث افزایش سروتونین میشه میشه این وسواس رو کنترل کرد 

اصلا دلیل اصلی حال خوب کسایی که ورزش میکنن هم دقیقا همین سروتونین هست 

پس سعی کنید روزی حداقل نیم ساعت ورزش کنید حتی پیاده روی یا رقص 

این یعنی تحریک ترشح سروتونین و کم شدن وسواس فکری 

بچه ها من اینا رو میگم بگین واقعا نشونه پنیک؟ دکتر اسمشو نگفت ولی دارویی ک داد برای اونم بود 

یهو حس میکردم هر چی اتفاق بده میاد سراغم حتی اگه تو بهترین حالتم بودم تا 10 الی ی ربع حالم بد بود یهو گریه میکردم بی دلیل از خواب با لرزش دست و پا میشدم و خیس عرق میشدم بلند بلند وفس میکشیدم انگار دارم خفه میشم 

توجه 📣📣

راه حل دیگه که خیلی برام جواب  داد اینه 👇

یعنی اینکه اون لحظه که اون حس بهم دست داد که این کارو اگر نکنی یه اتفاق بد میافته به مغزم میگفتم 💩... نخور 

دقیقااا همینو بگو به مغزت 😊

چون واقعا داره چرت میگههههه

این راه حل خیلی کارسازه 

بچه ها من اینا رو میگم بگین واقعا نشونه پنیک؟ دکتر اسمشو نگفت ولی دارویی ک داد برای اونم بود  ...

هنوز به مرحله پنیک نرسیدی گلم اما باید درمان بشی چون اگر ادامه پیدا کنه میشه پنیک