2777
2789
عنوان

۶ ماه عقد کردم .اون روز تاحالا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من هم همچین استرس هایی که تو درباره ایندت داری منم دارم ولی ببین خواهرشوهرت چکار می‌کنه که به ...

من و خانوادم کل تلاشمون میکنیم بهش خوش بگذره من دیگه کل زندگیم براش گذاشتم لعنت ب ازدواج سنتی

خواهرشوهرت چندسالشه؟

ی سال از من کوچیکتره متولد ۷۷ یادمه ی بار اومده بود شوهرم اینجا هنوز ی ساعت بود رسیده بود زنگش زد که کی میای اینقدررررر من تو خودم ب ناااااراحت شدمممممممم

ی سال از من کوچیکتره متولد ۷۷ یادمه ی بار اومده بود شوهرم اینجا هنوز ی ساعت بود رسیده بود زنگش زد که ...

همسر شما برادر بزرگتر خانواده اس

متاسفانه خواهرشوهرت داره همسرتو جایگزین پدرش میکنه و به ایشون تکیه میکنه وابستگیشون اصلا خوب نیست برای زندگی مشترکتون 

چون متاسفانه ما خانما خیلی حساسیم

انشالله زودتر ازدواج کنه

اها خب راهتون دوره پس.وقتی میاد تلافی کن 

چرا بیرون که میریم مثلا خیابون ی چرخ میزنیم میریم ی چیزی میخوریم خب حالش اوکی نبود باباش فوت کرده بود ی هفته آوردمش خونه خودمون شب روز باهم بودیم ..من مشکلی ندارم با خواهرش بره بیرون اصلا بخدااااااا ولی زنگ میزنن دوتایی برا من تعریف میکنن نمیفهمم .. از صبح اصلا ب من زنک نزده شبی زنگ زده که اره بیرونیم دوساعت بعدش پیام میدم میکه تازه اومدیم خونه داشتیم چرخ میزدیم ..کاری ب این چیزا ندارم بخدا خواهرشه...اما یادم میاد با من اینحوری وقت نگذرونده.. اینحا بودیم میرفتیم بیرون سریع میگفت بریم خونه ...حالا اینا هیچی گفت نسیم میاد طبقه پایین ما زندگی کنه نگرانم پس فردا عردسی کردیم همش یا بیاد خونه ما یا بگه میریم بیرون نسیمم بیاد

همسر شما برادر بزرگتر خانواده اس متاسفانه خواهرشوهرت داره همسرتو جایگزین پدرش میکنه و به ایشون ت ...

نه برادر کوچیکترس ی سال با خواهرش اختلاف داره ۴ تا داداش بزرگتر از شوهر من داره 

بهش گفتی بیا با هم بریم فلان جا؟

چرا بیرون که میریم مثلا خیابون ی چرخ میزنیم میریم ی چیزی میخوریم خب حالش اوکی نبود باباش فوت کرده بود ی هفته آوردمش خونه خودمون شب روز باهم بودیم ..من مشکلی ندارم با خواهرش بره بیرون اصلا بخدااااااا ولی زنگ میزنن دوتایی برا من تعریف میکنن نمیفهمم .. از صبح اصلا ب من زنک نزده شبی زنگ زده که اره بیرونیم دوساعت بعدش پیام میدم میکه تازه اومدیم خونه داشتیم چرخ میزدیم ..کاری ب این چیزا ندارم بخدا خواهرشه...اما یادم میاد با من اینحوری وقت نگذرونده.. اینحا بودیم میرفتیم بیرون سریع میگفت بریم خونه ...حالا اینا هیچی گفت نسیم میاد طبقه پایین ما زندگی کنه نگرانم پس فردا عردسی کردیم همش یا بیاد خونه ما یا بگه میریم بیرون نسیمم بیاد

چرا بیرون که میریم مثلا خیابون ی چرخ میزنیم میریم ی چیزی میخوریم خب حالش اوکی نبود باباش فوت کرده بو ...

دعا کن خاهرش ازدواج کنه پس

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
من و خانوادم کل تلاشمون میکنیم بهش خوش بگذره من دیگه کل زندگیم براش گذاشتم لعنت ب ازدواج سنتی

دوستت داره؟وقتی میگه دوستت دارم صداقت گفتارش رو متوجه میشی؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛