2777
2789

بچه ها ابان واسه تولد دوستم رفتم کادو تولد ی هودی خیلی خوشگل خریدم 980 تومن هودی هم جنسش خیلی خوب بود حتی قیمتش بیشتر از این بود بعد این دوستم دوست خانوادگیمونه مامانامون باهم دوستن و اینکه خانواده پولداری هم هستن بعد الان تولد من بوده مامانش و خودش رفتن ی عطر اشغااااال کوچولو 150 تومنی خریدن بعد مامانش داده به مامانم اورد برام وقتی بازش کردم موندم عطره بو الکل میده واقعا کارشون خیلی زشت بود به ماند که ما چقدر دعوتشون کردیم کافه و بولینگ اینا بردیم واردش نمیشن مامانم واسه تولد مامانش کادو خرید داد ولی واقعا کارشون زشت بود ما 1 تومن هزینه کردیم کادو براشون بردیم هودی به چه خوشگلی بعد اینا اومدن ی عطر اشغااااال بو الکل میده به چه کوچیکی 150 تومنی اوردن به مامانم خیلیییی بر خورد گفت این همه بچشو خوشحال کردم کادو براش خریدم بعد واسه بچه من چی خریده میگه این بی احترامیه میخواد بره عطره رو پس بده میگه میبرم بهش پس میدم میگم واسه دختر خودت باشه همچین چیزایی رو دوس داره من دخترم همچین عطرایی نمیزنه خوشش نمیاد من بهش میگم نه ولش کن فقط دیگه باهاش اروم اروم قطع رابطه کن بنظرتون چیکار کنه بره پس بده یا کاری ک من میگم رو کنه ؟؟؟ شما بودید چیکار میکردید؟؟؟

وای نه بابا فقط سال دیگه براش نخرید همین

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار اونها ضایع کار مامانت ضایع تر 

عبرتت بشه برا هر کی مثل خودش مایه بزاری 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اگه ناراحتید قطع رابطه کنید

بعد هم لازم نبود کادو گرون بخرید

شاید ندارن و نمی خوان انقدر هزینه کنن

همیناست دوستی ها رو زشت می کنه

شما یا می خواستی کادو گرون ندی اگه هم میدی توقع نکن

پس نده نگه دار تولد دخترش یا خودش بهش بدید به عنوان کادو

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره