2777
2789

من یه سرکه سیب خونگی گرفتم خیلی خوشمزس ها مزش ترشه ولی بوی الکل میده 🙃 طبی

به نظرتون الکل داره؟ 

من برای خاصیت درمانیش گرفتم بعدم داروهای دیگه هم میخورم نباید الکل داشته باشه وگرنه در حالت عادی با الکلش مشکل ندارم با اینکه الکل نخوردم هيچوقت.... 

درشو یکی دو روز باز بزار اگر الکل داشته باشه میپره 

ضمنا اگر الکل داشته باشه مزه ی تلخی میده

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان مرسی ❤️ نه تلخ نیست 

پس الکل نداره ، با خیال راحت استفاده کن ، نوش جان

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
مرسی ممنون 🌹❤️

فدات😘