2777
2789
عنوان

بمونم یا برم....

107 بازدید | 6 پست

مهاجرت بکنم یا نه؟

خیلی فکر کردم سر این مسئله

بازهم دو دلم

اینجا دغدغه ی مالی ندارم

وضعیت خودمو خانوادم خوبه

یعنی جوری هست که اذیت نشم

از اونطرف هم نصف خانوادم هستن و تنها نیستم

من اول جوونیمه و کلی ارزوهای بزرگی دارم که مطمئنم اینجا نمیتونم تا ۵ ۶ سال دیگه بدست بیارم

خیلی پرتوقعم از زندگی یعنی چیزای ساده برام کافی نیست

میدونم این زندگی که دلم میخواد رو اونجا میتونم توی دوسال بهش برسم چون رشته و کارمم خوراکه اون کشوره...

اما بازم دلتنگ اینجا میشم

حالم بد میشه وقتی فکر میکنم صبح چشمامو باز کنم یه خیابون غیر از خیابونای ایران باشه آدماش همه با یه زبان دیگه باشن حس میکنم اون صفا و گرمی بین مردم و توی کوچه خیابون هاشو نداره و هرچقدرم دورم دوست و خاله و داییام باشن بازم اون حس دلتنگی هست

من خییییلی احساسیم خیییلی وابسته به فامیل و دوست و خانوادم

دلم میخواست اون زندگی که دلم میخواستو توی کشور خودم تجربه کنم

چیزای خوبو توی ایران تجربه کنم

ولی میدونم تا ۵۰ سالگی مث سگ کار کردن نمیشه

باز به خودم میگم اینجا بمونم که چی؟ اینهمه سال از وقتی چشم باز کردم زندگی کردم اینجا چیشد؟ چه چیزای خفنی اتفاق افتاد؟ چخبره که بخوام ادامه بدم جز اینکه مجبور باشم به یه امکانات خیلی معمولی ادامه بدم و با حقوق اینجا بسازم؟

عقلم میگه که باید برم اونجا کار کنم سالی یکبار بیام ایران همونجوری که دلم میخواست بریز بپاش کنم همه جارو بگردم و بعد از یک ماه دوباره برگردم. هم خدارو دارم هم خرما رو

خواستگار هم که معلوم نمیکنه یهویی این وسطا یه کیس خوب هم پیدا میشه که بازم دو دلم میکنه 

چون هرچقدرم طرف پولدار باشه بازم اینجا یه سری چیزا با پول خریدنی نیست مثل امنیت مثل احترام مثل قانون و عدالت و...

قانون های اونجا خیلی خوبه واقعا

عقلم میگه بعنوان کسی که شرایطش رو داره اینجا موندن کار درستی نیست و ارزشم بیشتر از زندگی معمولی اینجاست وقتی که میتونم یه زندگی خفنتری بسازم... ولی دلم راضی نیست 

و اینکه کلا خیلی به سرم زده اگرم قراره مهاجرت کنم ازدواج بکنم با همسرم برم چون دیگه بعید میدونم بعد از مهاجرت بشه شوهر کرد سریع😁

هرچقدرم خاله ها و داییام و بچه هاشون باشن بازم جای شوهر آدم رو نمیگیره

شما جای من بودین چیکار میکردین ببخشید طولانی شد من خییییلی گیر کردم الان واقعا آینده و سرنوشت من داره تعیین میشه که کدوم راه رو انتخاب ‌کنم

نتونستم کامل بخونموپ ببخش 

ولی  فقط بذار برو 

خانوادتون میتونی چن ماه یه بار ببینی دوست و فامیلم برات خوراک و پول و زندگی نمیشن 

برو به آینده و موقعیتت فک کن فقط برو چن وقت دیگه پشیمون میشی از موندنت 

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا همه چی لحظه ایه تو  الان فک میکنی ۷ سال دیگه به هدفت برسی سال دیگه میشه ۸ سال، دو سال دیگه میشه ۳ سال ،۳ سال دیگه ام یهو میشه ۱۰ سال .... وقتی میدونی زندگیت اونجا خیلییی بهتره برو .... فوقش دلت تنگ میشه یا اونا میان پیشت یا تو میری پیششون بالاخره ‌‌‌‌

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
من فقط خواستم بهت بگم  هیچ‌جای دنیا نمیتونی امنیت رو تضمین کنی که هست  ایران امنیت نسبی ...

در همین حد که جنگ نشده امنه وگرنه از هر لحاظ دیگه ای تضمین نمیشه که اگر کار کنی به نتیجه ی زحمتت میرسی من متاسفانه خیلی مادیات برام مهمه و میدونم که اگر برم این نیازم ارضا میشه به چیزایی ک میخوام میرسم

مگر اینکه اینجا یه شوهر خرپول پیدا کنم 😂🤦‍♀️

ببو... اگه خواستگار خوب داری چرا که نه اول ازدواج کن.. چند سالته؟

خواستگار ک معلوم نمیکنه ده تا زنگ میزنن دوتاش خوب در میان ولی خانوادم مخالفن فعلا میگن تا یکی دوسال دیگه نه🤦‍♀️