2777
2789
عنوان

از آدما میترسم با هاشون حرف بزنم ،،

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 54 پست
بعضی اوقات  بدنم شدید می‌لرزه گریه میکنم انگار حملات پانیک دست میده کاش آدمای خوبی کنارم بود یا ...

خودت باید ب خودت کمک کنی 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلسات تراپی چیه

جلسات روان درمانی 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چرا دوست پیدا نمیکنی ؟ یعنی از قبل دوستی نداشتی ک با او بری؟      من تنها بیرون میرم ...

داشتم 5سال دوست بودیم اما یه روز بی دلیل یهو دیگه قطع ارتباط کرد بدون هیچ دعوا خیلی باهاش خوب  بودم میترسم با کسی دوست بشم میترسم گولم بزنه

داشتم 5سال دوست بودیم اما یه روز بی دلیل یهو دیگه قطع ارتباط کرد بدون هیچ دعوا خیلی باهاش خوب  ...

دوستی کن اما با دوست حفظ حریم داشته باش ..اینطوری نمیتونن گولت بزنند .

آدم خوب دور اطرافم ندارم وکسی نیس که من دوس داشته باشه 

باید مشاور بری رواندرمانی کنی اگه مشکلت حل نشد روانپزشک میری یکی دو سال دارو میخوری دکتر به من گفت باید یکسال دارو بخوری من متاسفانه نخوردم الانم شوهرم میگه دیوونه ها دارو میخورن حالا مامانش هم قرص اعصاب میخوره ها

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
باید مشاور بری رواندرمانی کنی اگه مشکلت حل نشد روانپزشک میری یکی دو سال دارو میخوری دکتر به من گفت ب ...

من وسواس فکری هم دارم ..مدتی دارو می‌خوردم ک معده ام اذیت کرد مجبور شدم مدتی نخوردم ..

وسواس فکریم بدتر شده

باید مشاور بری رواندرمانی کنی اگه مشکلت حل نشد روانپزشک میری یکی دو سال دارو میخوری دکتر به من گفت ب ...

ب حرف همسرت توجه نکن ...دارو هم خوردی بولد نکن

سرترالین سیتالوپرام فلوکستین و.. داروهاشه سیتالوپرا میگن کمترین عوارض رو داره اما سرترالین مختص همین مشکله یه داروی گیاهی هم هست به اسم قطره هایپیران اینم میگن خیلی خوبه ولی یه روانپزشک تو نت به من گفت خیلی تاثیر نداره و در کنار داروی شیمیایی تاثیر داره

دوستی کن اما با دوست حفظ حریم داشته باش ..اینطوری نمیتونن گولت بزنند .

خیلی بد بین شدم آخه از اونایی که نیاز داشتم بی محبت دیدم و از آدمای دور اطرافم نامردی دیدم هرکس خوبی کردم جوابش با بدی داده اعتماد به هیچکس ندارم عزیزم♥️

من وسواس فکری هم دارم ..مدتی دارو می‌خوردم ک معده ام اذیت کرد مجبور شدم مدتی نخوردم .. وسواس فکریم ...

چی بگم والله خدا هیچکسو دچار مشکل روحی نکنه خیلی سخته هیچ کس هم درکت نمیکنه نمیدونی من چقدر فحش خوردم