2777
2789

بچه ها از بس توی نی نی سایت راجب خیانت زنا این حرفا شنیدم وسواس فکری گرفتم خیلی شدید نمیتونم به خانواده خودم اطمینان کن حتی جرعت نمیکنم بچمو با پدرش تنها بزارم نکنه تجاوز کنه یا برادرام حتی پدرم یا میترسم مامانم به پدرم خیانت کنه زندگی منم ازهم بپاشه.  این افکار دست از سرم بر نمیداره روانپزشک میرم ولی فایده نداره دوست دارن بمیرم دیگه توروخدا نی نی سایت نیاید برای شفا منم دعا کنید

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتون وسواس فکری دارید من ۱۳ ساله اینجا هستم ولی روی من تاثیر نذاشته از قبل و طبق تربیت مادرم میدونستم بچه رو جز با پدرش تنها نذارم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من که دائم سایتم ولی از مطالب مفیدش استفاده میکنم. خواستین بدونین منظورم چیه امضام رو بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ربطی به اینجا زیاد نداره شمااز قبل درگیرش بودید گویا

نه عزیزم از بس گفتن داییم بهم دست درازی کرده فلان شده آنقدر رفتم تو فکرش این بلا سرم اومد

شما خودتون وسواس فکری دارید من ۱۳ ساله اینجا هستم ولی روی من تاثیر نذاشته از قبل و طبق تربیت مادرم م ...

من اینجا آنقدر تاپیک تجاوز خوندم اینطور شدم  وگرنه اینطور نبودم

من اینجا آنقدر تاپیک تجاوز خوندم اینطور شدم  وگرنه اینطور نبودم

خوب خیلی دنبالش بودین من خودم بیشتر مامانها رو کمک میکنم کمتر سمت این مسائل میرم ولی خوب نمیشه فقط گردن نی نی سایت انداخت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوب خیلی دنبالش بودین من خودم بیشتر مامانها رو کمک میکنم کمتر سمت این مسائل میرم ولی خوب نمیشه فقط گ ...

ولا من اینجور چیزا اینجا خوندم و رفتم تو فکرش این بلا سرم اومد دکترمم گفت نرو آین سایت بدبختت کرده