این کارها میگم انجام بده،اگه دوستت درست نشد هرچی دوست داری بهم توهین کن.
اول: سیستم غذا خوردن اصلاح بشه، اگه عادت به غذای چرب و سرخ کردنی، پر از ادویه، یا فست فود، چیپس و پفک، نوشابه،داری کلا حذف کن،
غذای سالم،سبزیجات،برنج بدون روغن،سیب زمینی سرخ شده زیاد مصرف نشه، بجاش آبپز مصرف کنین.اب زیاد مصرف کن.
دوم: اصلاح ساعت خواب و ساعت غذا خوردن، این روش کمک زیادی به اندام ایده آل هم میکنه. صبح ساعت ۷:۳۰بیدار سین. ساعت ۸ دیگه صبحانه بخورین،قرار نیست صبحانه زیاد باشه، یه استکان چای و چندتا لقمه نون و پنیر یا حتی یه نیمرو خوبه. دوباره ساعت ۱۰ یه میوه اگه دسترس دارین،اگرم نه یه لقمه کوچیک. ساعت ۱ناهار بخوریم اما کمتر از مقدار همیشه، ساعت ۴ عصرونه،حالا میتونه یه چای و بیسکوئیت باشه،یا آب میوه، ساعت ۸شام. ترجیحا تا ساعت ۱۰شب برین بخوابید، البته این ساعت بیدار شدن برای محصلین و کارمندا متفاوت هست،خودتون مدیریت کنین.
سوم: روتین پوستی، صبح از خواب بیدار شدی،صورتو با فوم صورت ،یا ژل شستشو بشور،بعد نرم کننده و ضد آفتاب بی رنگ بزن،اگر خونه هستی نیازی به ضد آفتاب نیست.
شب قبل خواب مجددا صورتتو بشور و با تونر پوست صورتت تمیز کن.قبل خواب سرم صورت یا روغن کدو یا روغن نارگیل بزن به صورتت.
چهارم: حتما ماهی یکبار روکش بالشتت بشور. از حوله کثیف استفاده نکن،سعی کن با دستمال کاغذی صورتتو خشک نکنی. با آب گرم هم صورت نشور ،اب ولرم خوبه.
پنجم: هر شب یک مدل پاکسازی داشته باش، مثلاً شنبه صورتت با گلاب تمیز کن. یک شنبه یکم نشاسته با آب جوش حل کن بعد آب لیمو یکم بریز حالت غلیط بشه این برای جوش نزدن خوبه هم جای جوش از بین میبره، دوشنبه اگه پوست خیار داری بزار رو صورتت اگه نه آب سیب زمینی، سه شنبه ماسک جوانه گندم پودر جوانه گندم بیرون میفروشن یکم با ماست ترکیب کن بزار. چهارشنبه قهوه یکم قهوه دم کن ته استکان بزار رو صورتت آنتی اکسیدان موجود تو قهوه برای پوست خوبه. ببین اینها میتونه متفاوت باشه ببین کدومشون داری ولی سعی کن هر روز متفاوت باشه. ولی حتی اگه نتونستی این مراقبت انجام بدید حتما قبل خواب صورت بشور و با روغن ماساژ بده.در هر صورت بعد از استفاده هر ماسکی باید صورت روغن زد. پیشنهاد نرم کننده نمیدم چون مواد شیمیایی داره.
لوازم آرایشی استفاده نکن، ضد آفتاب بی رنگ خیلی بهتره، پنکیک،کرم پودر فقط ظاهر میپوشونه اما پوست خراب میکنم.
و نکته مهم اینه،سعی کن از استرس و تنشهای روزانه کم کنی،ارامش خیلی خوبه.اگه میبینی نمیشه لااقل موزیک شاد یا حتی فیلم خوب ببین،سراغ جو منفی نرو، و تو نورکم صفحه گوشی نگاه نکن،
من الان ۳۱سالمه از زمانی بچه بودم مادرم اینکارو میکرد به ماهم یاد داد، خدا رو شکر میکنم، تا الان پوستم عالی بوده،
اگه بعد از بخور دادن روغن بزنی دوستت شفاف تر هم میشه، نگران گودی جای جوش نباش ،تا جایی که دست نزنی به جوش جاش نمیمونه. برای بستن منافذ باز هم به مرور متوجه میشی چه روغن های گیاهی مناسب پوستت، اگه پوست چرب داری تونر مناسب پوست چرب بگیر و برعکس اگه خشک داری.
ولی خواهشاً نظافت روکش بالشتت جدی بگیریم و همینطور تو ساعت خواب. من خودم بعضی شبها مثل امشب بخاطر شیف کاریم مجبورم بیدار باشم بازم سعی میکنم هیچ آرایشی رو صورتم نباشه.
مطمئن هستم دوستت خوب میشه