2777
2789
عنوان

خدایا فقط من باید اینجور میشدم؟

104 بازدید | 11 پست

همه دخترا انقد خوشگلن انقد ماهننن

برا دماغشون دنبال چاره ان از بس خیالشون از همه اجزای صورتشون راحته

حالاااا من پوستم پر گودی جوشههه کاش میمردم صورتمو اینجوری نمی‌دیدم

ولی من گفتم خدایا من دماغ گندمو قبول میکنم دندونای نامرتب و قبول میکنم واسه همشون راضیم ولی حالا ببین پوستمو ‌.

کاش میمردم ب این روز نمیوفتادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارها میگم انجام بده،اگه دوستت درست نشد هرچی دوست داری بهم توهین کن.

اول: سیستم غذا خوردن اصلاح بشه، اگه عادت به غذای چرب و سرخ کردنی، پر از ادویه، یا فست فود، چیپس و پفک، نوشابه،داری کلا حذف کن،

غذای سالم،سبزیجات،برنج بدون روغن،سیب زمینی سرخ شده زیاد مصرف نشه، بجاش آبپز مصرف کنین.اب زیاد مصرف کن.

دوم: اصلاح ساعت خواب و ساعت غذا خوردن، این روش کمک زیادی به اندام ایده آل هم می‌کنه. صبح ساعت ۷:۳۰بیدار سین. ساعت ۸ دیگه صبحانه بخورین،قرار نیست صبحانه زیاد باشه، یه استکان چای و چندتا لقمه نون و پنیر یا حتی یه نیمرو خوبه. دوباره ساعت ۱۰ یه میوه اگه دسترس دارین،اگرم نه یه لقمه کوچیک. ساعت ۱ناهار بخوریم اما کمتر از مقدار همیشه، ساعت ۴ عصرونه،حالا می‌تونه یه چای و بیسکوئیت باشه،یا آب میوه، ساعت ۸شام. ترجیحا تا ساعت ۱۰شب برین بخوابید، البته این ساعت بیدار شدن برای محصلین و کارمندا متفاوت هست،خودتون مدیریت کنین.

سوم: روتین پوستی، صبح از خواب بیدار شدی،صورتو با فوم صورت ،یا ژل شستشو بشور،بعد نرم کننده و ضد آفتاب بی رنگ بزن،اگر خونه هستی نیازی به ضد آفتاب نیست.

شب قبل خواب مجددا صورتتو بشور و با تونر پوست صورتت تمیز کن.قبل خواب سرم صورت یا روغن کدو یا روغن نارگیل بزن به صورتت.

چهارم: حتما ماهی یکبار روکش بالشتت بشور. از حوله کثیف استفاده نکن،سعی کن با دستمال کاغذی صورتتو خشک نکنی. با آب گرم هم صورت نشور ،اب ولرم خوبه.

پنجم: هر شب  یک مدل پاکسازی داشته باش، مثلاً شنبه صورتت با گلاب تمیز کن. یک شنبه یکم نشاسته با آب جوش حل کن بعد آب لیمو یکم بریز حالت غلیط بشه این برای جوش نزدن خوبه هم جای جوش از بین میبره، دوشنبه اگه پوست خیار داری بزار رو صورتت اگه نه آب سیب زمینی، سه شنبه ماسک جوانه گندم پودر جوانه گندم بیرون می‌فروشن یکم با ماست ترکیب کن بزار. چهارشنبه قهوه یکم قهوه دم کن ته استکان بزار رو صورتت آنتی اکسیدان موجود تو قهوه برای پوست خوبه. ببین اینها می‌تونه متفاوت باشه ببین کدومشون داری ولی سعی کن هر روز متفاوت باشه. ولی حتی اگه نتونستی این مراقبت انجام بدید حتما قبل خواب صورت بشور و با روغن ماساژ بده.در هر صورت بعد از استفاده هر ماسکی باید صورت روغن زد. پیشنهاد نرم کننده نمی‌دم چون مواد شیمیایی داره.

لوازم آرایشی استفاده نکن، ضد آفتاب بی رنگ خیلی بهتره، پنکیک،کرم پودر فقط ظاهر میپوشونه اما پوست خراب میکنم.

و نکته مهم اینه،سعی کن از استرس و تنش‌های روزانه کم کنی،ارامش خیلی خوبه.اگه میبینی نمیشه لااقل موزیک شاد یا حتی فیلم خوب ببین،سراغ جو منفی نرو، و تو نورکم صفحه گوشی نگاه نکن، 

من الان ۳۱سالمه از زمانی بچه بودم مادرم اینکارو میکرد به ماهم یاد داد، خدا رو شکر میکنم، تا الان پوستم عالی بوده، 

اگه بعد از بخور دادن روغن بزنی دوستت شفاف تر هم میشه، نگران گودی جای جوش نباش ،تا جایی که دست نزنی به جوش جاش نمی‌مونه. برای بستن منافذ باز هم به مرور متوجه میشی چه روغن های گیاهی مناسب پوستت، اگه پوست چرب داری تونر مناسب پوست چرب بگیر و برعکس اگه خشک داری. 

ولی خواهشاً نظافت روکش بالشتت جدی بگیریم و همینطور تو ساعت خواب. من خودم بعضی شبها مثل امشب بخاطر شیف کاریم مجبورم بیدار باشم بازم سعی میکنم هیچ آرایشی رو صورتم نباشه.

مطمئن هستم دوستت خوب میشه

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  
این کارها میگم انجام بده،اگه دوستت درست نشد هرچی دوست داری بهم توهین کن. اول: سیستم غذا خوردن اصلاح ...

ممنون ک انقد راهنمایی کردی 

از طرفی من رژیم چاقی دارم یعنی دارم سعی میکنم چاق شم نمیتونم چربی و فلان و حذف کنم چون پوست و استخونم

از اون طررف من برا جوشم اصلا اصلا ناراحت نیستم تنها درد من جای جوش فرو رفته هست ک کاملا برام عذابع

بعدم ازتون یه سوال دارم ؛من یه دوره هورمونام کاملا بهم ریخت و همه جای صورتم پر جوشای گنده و دردناک بود برا همین من مجبور شدم برم دکتر پوست ک برام پاکسازی کرد با دستگاه و الان من همش ناراحتم ک‌ شاید از اون پاکسازیه بوده ک جای جوشام موند ؟؟ب نظر شما ب خاطر اون بود ؟

ممنون ک انقد راهنمایی کردی  از طرفی من رژیم چاقی دارم یعنی دارم سعی میکنم چاق شم نمیتونم چربی ...

برای چاقی یه راه موثر تر هست، هر روز ورزش کن،بعد از اینکه ورزشت تموم شد غذا بخور. دقیقا این کار باعث چاقی میشه.یک هفته آزمایش کن،بعد از ورزش غذا بخور.

اگه پاکسازی پیش دکتر رفتین نگران نباش،ولی اگه پیش آرایشگر یا جای معتبر نبود نمی‌دونم واقعا، اصولاً جای جوش یا اصطلاحاً اسکار بعد از جوش هورمونی بوجود میاد، 

تاکید میکنم بدنت باید پاکسازی بشه، نگران لاغری نباش که بخوای با روغن برطرف بشه،اشتباه،چون روغن چربی دور قلب میاره. بعد از ورزش تخم و مرغ آبپز و سیب زمینی بخور یک هفته آزمایش کن،قبلش وزن کن و بعد از یک هفته هم وزن کن

برای چاقی یه راه موثر تر هست، هر روز ورزش کن،بعد از اینکه ورزشت تموم شد غذا بخور. دقیقا این کار باعث ...

خیلییی مرسی 

اره پیش دکتر رفتم ولی جاش موند

میشه یه سوال دیگه بپرسم !من ورزش میکنم حالا نمیدونم بلافاصله بعد ورزش اینایی ک گفتی رو بخورم یا یکم بگذره؟

خیلییی مرسی  اره پیش دکتر رفتم ولی جاش موند میشه یه سوال دیگه بپرسم !من ورزش میکنم حالا نمیدو ...

ببخشید گردش شیفتم نمیتونم همیشه آنلاین باشم. 

آره اگه میخوای چاق شب بعد از ورزش چون بدن آمادگی کافی برای جذب تمام مواد غذایی داره