2777
2789

سلام این جارو برقی که مدل بوش هست و خودم میدونم تقلبیه مونتاژ چینه کسی داشته یا از اطرافیان راضی هستن؟باسلام هرچی نظرات خوندم راجعش راضی بودن از مکشش میشه شماهم تجربتون بگین تااخرهمینجور خوب میمونه یانه؟ عکسشو میزارم

مدلش هم هست 

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من اینه کشش فوق‌العاده اس

عه جدی ؟

خب چندساله گرفتی چندساله داریش؟ خراب نشده داغ نمیکنه؟ قلابین اخه بوش اصل نیست

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
بله البته جدید نیس ها جنس قدیمه برا تقریبا ۱۵سال پیش ولی عالیه

چه خوب کلا همه جنسای قدیمی بهتراز جدیدیان

عه جدی ؟ خب چندساله گرفتی چندساله داریش؟ خراب نشده داغ نمیکنه؟ قلابین اخه بوش اصل نیست

نه داغ نمیکنه سه چهار ماهه گرفتم فروشنده گفت اگه او برچسب سبزه رو داشته باشه اصله فک کنم عکس یه سگه 

اللهم عجل لولیک فرج.✨                                            دختر کورد❤️
منظورم بوش بود سه چهار ماهه خریدم عالیه 

دقیقا همینو؟یعنی بوش اصل نیست درسته؟

مرسی عزیزم واقعا نگران بودم خوب نباشه