2777
2789

یمدته تو اینستا بهم درخاست داده،من قبول نکردم

بعد پیام میداد اما من جواب نمیدادم 

حتا آمار پیج کاریمم در آورد و پیداش کرد و فالو کرده،چون پیجم عمومی هست

حالا امروز دخترعموشو فرستاده جلو و دختره هم به پیج کاریم پیام داد هم پیج شخصیم 

حتا درخاست هم داد ،ولی من قبولش نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دختره پیام داده ،ویس فرستاده 

خودشو معرفی کرده 

ک من دخترعموی فلانی هستم 

من حالا اصلا به اسم اون پسر توجه نکرده بودم 

بعد ک دختره حرف زد رفتم دیدم منظورش ب اونه 

من اصلا نمیشناسم ،ولی انگار امار منو داره تقریبا 

حتا میدونه اهل کجام 

و حالا بیخیال نمیشه 

بلاک کنید هم خودشو هم دخترعموشو

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

خب چرا نمیگی متاهلی یا چرا پیچتو نمیبندی

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

دختره خودش گفت  من تو پیام بعدی همینجا نوشتم

یوقت فامیل نباشه امتحانت کنن مواظب باش

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ننوشتی متاهل؟ آشناس؟

نه اصلا ننوشتم 

عکس پروفایلمم خودمم فقط 

تو پیج کاریمم حرفی از همسر و بچه نزدم اصبلا 

من نمیشناسمشون 

حتا عکس پسره رو برای من فرستاد ولی من هر چی میگم ب جا نمیارم اون ادامه میده

خو میگفتی چیکار باهام داری؟میگفتی متاهلم شاید فکرکردن مجردی😑

نه دیگه ازم پرسید منم گفتم متاهلم 

ولی انگار فرقی ب حالش نداشت 

بازم میگه بخدا پسرعموم خیلی خوشش اومده😐میگم من بچه دارم اخه