2777
2789
عنوان

چه جوری به خودم برسم🥴

143 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من مادرم و خواهرم آدمای تمیزین ولی مثل زن های الان به خودشون نمیرسن منم یادنگرفتم😢 آرایش کردن بلد نیستم یا همیشه موهام رو فقط شونه میکنم میدم به سمت بالا هیچ حالت خاصی تا حالا ندادم احساس میکنم خیلی زشته و بده که بلد نیستم و اهلش نیستم ولی با این وجود مرتبم همیشه چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که مرتبی خودش خیلی خوبه. بنظرم زیبایی در سادگی هست. اگه دوست داری تغییر کنی برو آرایشگاه مدل موهاتو تغییر بده.

ماهانه فیشیال برو تا پوستت همیشه سالم بمونه و روتین پوستی که بهت معرفی میکنه رو رعایت کن.

باشگاه برو تا هم اندامت خوب تر بشه هم با ارتباط با دیگران بهتر یاد میگیری چجوری بیشتر بخودت برسی

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
من بشدت معمولیم و بدون آرایش میشه تو صورتم نگاه کرد☹

پس معلومه خوشگلی 

فقط ضدآفتاب بزن حتما

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
همین که مرتبی خودش خیلی خوبه. بنظرم زیبایی در سادگی هست. اگه دوست داری تغییر کنی برو آرایشگاه مدل مو ...

خودمم اینطوری دوست دارم ولی بیرون میرم دخترا هزار قلم آرایش دارن ناخودآگاه مقایسه می کنم☹

میگم که معمولیم شایدم پایین تر از معمولی و همیشه ضدآفتاب میزنم هیچ وقت کرم پودر نزدم😅

خب منم کرم پودر نمیزنم جدیدا نچرال مد شده البته به پوستشون میرسن که نیازی به کرم پودر نداشته باشه