بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسر من از پارسال به فاصله های کوتاه همش سرفه داره و خوب میشه و باز بی علت شروع میشه و.....یک هفته هم هست تب و سرفه و ....اما حتماااااا دکتر ببرید خدای نکرده مشکل جدی نباشه
عزیزم پسرت چطوره خوب شده...دختر من تب داشته فقط با شیاف میومد پایین اگه از شیاف بدش میاد آخه دخترم دوست ندارم با سرم تراپی تبش پایین میارم هر دفعه هم عفونت گوش میکنه دکترش میگه تا شش سالگی خوب میشه الان چهار ساله و هفت ماهشه چهارشنبه دکتر گوش نوبت دارم ببینم چی میشه انشالله هیچ بچه مریض نباشه
«ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین!🧿🧿💙💙💙💙💙 ️ وزن ۷۰قد ۱۶۳وزن هدف ۶۳💙💙💙💙
عزیزم پسرت چطوره خوب شده...دختر من تب داشته فقط با شیاف میومد پایین اگه از شیاف بدش میاد آخه دخترم د ...
راستی پسر من کوچیکه بود چند بار گوشش عفونت کرد هر بار چرک خشک کن میخورد دوباره عود میکرد تا اینکه چند بار دود عنبر نسل دادم گوشش دیگه بعد اون گوشش عفونت نمیکنه