2777
2789

پسر من چند وقتیه پشت سرهم مریض میشه وتب می‌کنه تقریبا هر دوماه تب می‌کنه میترسم تبش دوره ای باشه 

تو رو خدا کسی بوده بچش مثله پسر من باشه و مشکلش تب دوره ای نباشه و واقعا ویروسی باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من از پارسال به فاصله های کوتاه همش سرفه داره و خوب میشه و باز بی علت شروع میشه و.....یک هفته هم ...

دفعه قبل که مریض بود خروسک شده بود 

دفعه قبل اونم سرفه شدید داشت 

فقط این دوماه بودنش داره روانم رو نابود میکنه

دفعه قبل که مریض بود خروسک شده بود  دفعه قبل اونم سرفه شدید داشت  فقط این دوماه بودنش دا ...

من سه ماه درگیر سرفه هاش بودم روانی شدما اما تب نهایتا سه روز بود حتما ببرید یه ازمایش بده .

عزیزم پسرت چطوره خوب شده...دختر من تب داشته فقط با شیاف میومد پایین اگه از شیاف بدش میاد آخه دخترم دوست ندارم با سرم تراپی تبش پایین میارم هر دفعه هم عفونت گوش می‌کنه دکترش میگه تا شش سالگی خوب میشه الان چهار ساله و هفت ماهشه چهارشنبه دکتر گوش نوبت دارم ببینم چی میشه انشالله هیچ بچه مریض نباشه

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین!🧿🧿💙💙💙💙💙 ️ وزن ۷۰قد ۱۶۳وزن هدف ۶۳💙💙💙💙
عزیزم پسرت چطوره خوب شده...دختر من تب داشته فقط با شیاف میومد پایین اگه از شیاف بدش میاد آخه دخترم د ...

اره عزیزم خوبه انشاالله هیچ بچه ای درگیر مریضی نباشه دختر شما هم خوب بشه. 

راستی من برای مریضی مکرر پسرم حرز امام جواد گرفتم دوست داشتی براش بگیر انشاالله ک نتیجه میده

عزیزم پسرت چطوره خوب شده...دختر من تب داشته فقط با شیاف میومد پایین اگه از شیاف بدش میاد آخه دخترم د ...

راستی پسر من کوچیکه بود چند بار گوشش عفونت کرد هر بار چرک خشک کن میخورد دوباره عود میکرد تا اینکه چند بار دود عنبر نسل دادم گوشش دیگه بعد اون گوشش عفونت نمیکنه