2777
2789
عنوان

اسامی برندگانی که آدرس آنها دریافت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 24 بازدید | 36 پست
سلام خانوم تهرانی من زنگ زدم گفتن بن صدتومنی برنده شدی ولی فقط یه قلم جنس میتونی برداری! خب حالا من دوتا جنس پنجاه تومنی خواستم بردارم اگه یکیشو بردارم دیگه کجاش من صدتومن برنده شدم؟!!! قبلا اینجور نبود بچه ها همه بن رو خرید میکردن ولی الان چرا فقط شده یه قلم؟ خب شاید من نخوام حتما بالای صدتومن بردارم لطفا پیگیری کنید ممنونم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مری طلا جون من دو قلم برداشتم یه سرویس چای خوری نارون که 75000 تومان شد و یه سرویس کودکم 25000 تومان شد جمعا شد 100000هزار تومان

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهتاب جون پس چرا به من اینجور گفتن؟ مبارکت باشه عزیزم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
شما اصفهانی مهتاب جان؟
به من میگن زیر صدتومن فقط یه قلم جنس حالا هرقیمتی بشه چه هزار تومن چه صدتومن فقط یه دونه
جایزه زینب هم به دستمون رسید.ممنون از خانم تهرانی و شرکت چینی زرین
زینب خانم و خانه پاکیزه . عکسش توی لینک پایینه اگه دوست داشتین ببینین و رای بدین.ممنون[smiley]l/l_58.gif[/smiley] http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016110610261929547
کاربران عزیزی که از طرف چینی زرین به آنها گفته شده نمی توانند با انتخاب چند قلم کالا تا سقف 100 تومان از بن خود استفاده کنند،؛ لطفا قبل از تماس با شعب مختلف چینی زرین ابتدا با دفتر تهران و خانم شکوهی تماس بگیرند تا ایشان راهنمایی و همکاری های لازم را انجام دهند