من پشت کنکوری هستم ومی خوام برا فرهنگیان بخونم از زمانی که مدرسه بودم تو کارای فرهنگی شرکت میکردم چادریم ودر مناسبت ها وکارای فرهنگی وپرورشی مدرسه همه کاره بودم خانوادمم مذهبی هستن حفظ کردنم خوبه ودرامور ریاضی وهندسه ضعیفم رشتمم انسانیه فن باینم خوبه یعنی میتونم دیگران رو خوب متقاعد کنم اما اعتماد بنفسم تو حرف زدن کمی پایینه تو کارای کامپیوتری هم خوبم حتی ساخت کلیپ های فرهنگی مذهبی تو فضای مجازی البته اینم بگم ارادم ضعیفه تو همه چیز بعد یه مدتی ولش میکنم مشاورمم خوبه شنونده خوبیم ومیتونم راحت دیگران رو بشناسم وراهنمایی کنم
از کاری که به طور مداوم یعنی یه جورایی ثابت وبدون هیچ اتفاقی انجام بشه مثلا مغازه داری خیاطی وحسابداری بانکداری واین امور چون کسل کننده برام هستن بدم میاد همش دوست دارم برام تازه باشه طبق مشورت هایی که با مادرم وخانواده کردم بهم از همون ۴سال میش که گفتن برا فرهنگیان بخون گوش کردم الان ۳ساله پشت کنکورم برای قبولی فرهنگیان
اون عشقی که دیگران برای قبولی تو رشته مدنظرشون دارن رو من ندارم مثلاعشقی که دختر عموم برا قبولی پزشکی داشت وطی ۲سال از خواب خودش میزد ودرنهایت قبول شد رو من ندارم نمیدونم لطفا راهنماییم کنید با توجه به شخصیتم واستعدادم به نظرتون ایا به فرهنگیان علاقه ندارم ؟یا ارادم ضعیفه؟که ۳ساله پشت کنکوریم
لطفا بگید به درد معلمی میخورم یانه