2777
2789
عنوان

کسی کالری شماری کرده ممنون میشم بیاین تجربه تون رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 30 پست
زیاده روی نکن در حد هوس چون ممکن استپ کنی چایی سبزم استفادع کن تو رژیمت کمک کنندس منم گاها چیپس و پف ...

بله خیلی جلو خودم رو میگیرم ولی بعضی وقتا ادم خیلی هوس میکنه یک تیکه کوچولو میخورم امیدوارم نتیجه بگیرم چون نخوردن خیلی سخته😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته منم میخوام شیرینی یا کیک بخورم ببینم کالری خیلی زیاده در حد هوس یک تیکه کوچولو میخورم بازم ...

مثلا جمعه عصر رفتم یه ذرت مکزیکی خوردم ۷۵۰ تا

یه پیراشکی خوردم ۲۵۰ تا

دیگه تا فردا ناهارش هیچی نخوردم

از فکره اینکه کالریم نزنه بالا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله خیلی جلو خودم رو میگیرم ولی بعضی وقتا ادم خیلی هوس میکنه یک تیکه کوچولو میخورم امیدوارم نتیجه بگ ...

اگه خیلی هوس شیرینیجات داری تخم شربتی بریز تو اب بخور کنترل میکنه هوستو

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
مثلا جمعه عصر رفتم یه ذرت مکزیکی خوردم ۷۵۰ تا یه پیراشکی خوردم ۲۵۰ تا دیگه تا فردا ناهارش هیچی نخو ...

پس همه چیز میخوری اینطوری خوبه افرین به اراده تون منم تصمیم خودم رو اینبار جدی گرفتم امیدوارم موفق بشم شما فست و اینارو نگرفتی اخه میگن هر روز در یک حد کالری مصرف کنی بدن عادت میکنه و دچار استپ وزنی میشی شما چیکار میکنی که وزنتون استپ نکنه

پس همه چیز میخوری اینطوری خوبه افرین به اراده تون منم تصمیم خودم رو اینبار جدی گرفتم امیدوارم موفق ب ...

من پارسال کالری شماری گرفتم

الان دیگه تثبیتم

وقتایی که استپ میکردم یه روز پرخوری میکردم از استپ در میومد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من پارسال کالری شماری گرفتم الان دیگه تثبیتم وقتایی که استپ میکردم یه روز پرخوری میکردم از استپ در ...

اره همسرم بهم میگه اینکارو بکن در هفته یک روزش رو پرخوری بکن دچار استپ وزن نمیشی هم بعدا به وزن دلخواه رسیدی اگه بخوری وزنت برنمیگرده

خیلی کم نبوده 500تا800 اذیت نشدی چی میخوردی ادم یه ذره برنج و خورشت میخوره کالریش میشه 400تا 

همه چی آبپز میخوردم . بعضی وقتا غذا ابدا میکردم .

مثلا پختمرغ ابپز با دو قاشق ماست و سالاد .

یا سوپ جو ۲ بشقاب بدون نون میخوردم .

یا خورشت کم چرب با ۴۰ ،۵۰ گرم نون و سالاد .

یا نون پنیر سبزی برای شام میخوردم ،

یا عدسی 

کلا هرچی کم کالری بود میخوردم ،  

جمعه ها هم ازاد هرچی دلم میخواست میخوردم . وزنم ۳ ساله ثابته ، البته یه مقدار حواسم هست ولی دیگه رژیم نگرفتم.