2777
2789

بشه هاااااا 

خالم میگ ربط داره درد بگیره 

خاستم ببینم واقنی ربط داره یا چی

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

نچ

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

نشنیدم والا 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نچ

علاقه ب شیرینی بعد درد گرفتن مهره های پشت چی ?

دارم شاخ در میارم دیگ مهره پشت چ ربطی داره اخه😑😂

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

عزیزم خودت مهره! ربطی به کبد نداره باید بری مهره های کمرتو بررسی کنی

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
یا چی ؟  من مید‌ونن همه چی به کبد چرب ربط داره

خداییی🥺😂😑نععهعع نمیخاااام

عزیزم خودت مهره! ربطی به کبد نداره باید بری مهره های کمرتو بررسی کنی

بعد شیرینی خوردن فراوان اینجوری میشه اخه

علاقه ب شیرینی بعد درد گرفتن مهره های پشت چی ? دارم شاخ در میارم دیگ مهره پشت چ ربطی داره اخه😑😂

چ ربطی دارن نمیفهمم😂فقط درد معده به قلب هم ربط داره، مهره کمر به کبد چه ربطی داره

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
بعد شیرینی خوردن فراوان اینجوری میشه اخه

خوب شاید دیابت داری قند که میخوری مفصل بین استخونات ورم میکنه حتما برو دیابتتو چک کن ، نوشابه و شیرینی هم کمتر بخور 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
خوب شاید دیابت داری قند که میخوری مفصل بین استخونات ورم میکنه حتما برو دیابتتو چک کن ، نوشابه و شیری ...

دروغ نگم یه مدت قرص چاقی میخوردم اینطور شد خیلی عجیبه برام

چ ربطی دارن نمیفهمم😂فقط درد معده به قلب هم ربط داره، مهره کمر به کبد چه ربطی داره

😑😂😂مرسی عشگم

دروغ نگم یه مدت قرص چاقی میخوردم اینطور شد خیلی عجیبه برام

هر چی که هست برو یه چکاب کلی بده ببین چه چیزی تو بدنت بالا و پایین شده ولی حتما پیگیری کن

هر چی که هست برو یه چکاب کلی بده ببین چه چیزی تو بدنت بالا و پایین شده ولی حتما پیگیری کن

میترسم دردم رو بفهمم😑😂