2777
2789

خودت چی فکر میکنی عزیز من 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بارداری ‌. یعنی یک آدم دیگر رو داری توی وجودت پرورش میدی . تو بابت استرسی که به جنین وارد میکنی بهش مدیونی . تو بابت هر کم کاری که در حق جنینت میکنی و اعصابش رو خراب میکنی باید به روز پاسخگو باشی . بچه ای که چنین مادری داره قطعا بچه نا آرومی خواهد بود 

وقتی بارداری ‌. یعنی یک آدم دیگر رو داری توی وجودت پرورش میدی . تو بابت استرسی که به جنین وارد میکنی ...

شما مگه جای منی یا چیزی میدونی که چکش قاضیو برداشتی قضاوت میکنی؟سوال کردم نصیحت نخواستم

شادی پیدا کردنی نیست...ساختنیه
نه چیزی نمیشه منم چقد اخرای بارداری عذاب داد شوهر خیر ندیدم

کل بارداری آرامش کامل بودم خونم شهر دیگس. نزدیک زایمانه باید خونه بابام بمونم روانی شدم

وقتی بارداری ‌. یعنی یک آدم دیگر رو داری توی وجودت پرورش میدی . تو بابت استرسی که به جنین وارد میکنی ...

😕

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

شما مگه جای منی یا چیزی میدونی که چکش قاضیو برداشتی قضاوت میکنی؟سوال کردم نصیحت نخواستم

پس وقتی اعصاب و جنبه  نداری نظرخواهی نکن . تو نظر خواستی منم نظرم رو گفتم‌

پس وقتی اعصاب و جنبه  نداری نظرخواهی نکن . تو نظر خواستی منم نظرم رو گفتم‌

شما برو تاپیکای خاله زنکی نظر بده وقتی  فرق سوالو نظرو نمیدونی خودتو چی فرض کردی همه‌چیز دان؟نظر نخواستم نگران بودم سوال کردم وقتی درکی نداری سکوت کن

تیکر تولد دخترمه که ۱۴ساله میشه دخترم دوماه پیش دنیا اومد طبیعی خیلی راحت بود دوتای قبلی خیلی سخت بو ...

خدانگهشون داره عزیزم،من دوسال پیش سقط بدی داشتم هم روحیمو خراب کرد هم چندین ساعت برای یه جنین دوسانتی درد کشیدم تا دفع بشه واسه همین خیلی ترسیدم..یه دکتر شهر مامانمینا پیدا کردم که سزارین میکنه مجبور شدم هفته های اخر بمونم برام دعا کن این دوهفتم بگذره سلامت بیاد بغلم