مادر_نی_نی_یار_پنج مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 3638 عنوان کسی هست باهم رقابتی درس بخونیم؟ 82 بازدید | 9 پست اصلا دست و دلم به درس خوندن نمیره😢😭امسال برام سرنوشت سازه ولی همش میرم بیرون د مهمونی.....و اصلا اون زمان درسم برام اهمیت نداره ولی بعدش پشیمون میشم چیکار کنمممممم😭😢 لایک نکنیددد 1402/11/01 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12447 من که امروز استارت استرس کشیدن برای امتحانای نهایی رو زدم و ان شاالله مجبورم شروع کنم به خوندن 💔😑 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
n_gch عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 674 البته میتونی آزمون بدی و بری پیش مشاور که هم وقتی خودت ترازاتو دیدی فشار بخوری یا خیلی خوشحال بشی روحیه بگیری وهم مشاور یکم بت سخت بگیره چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳
مادر_نی_نی_یار_پنج مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 3638 و البته چ رشته ای، میخوام برم تجربی واسه همینم باید خیلییی بخونم تا نمره هام قابل قبول بشن😶 لایک نکنیددد
n_gch عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 674 میخوام برم تجربی واسه همینم باید خیلییی بخونم تا نمره هام قابل قبول بشن😶 داداش نمیگم درس نخون بخون چون مهمه باید بخونی مثلا سعی کن درسا رو جمع نکنی و پرسشهای کلاسی رو خوب بخون حرفای معلمارم گوش کن که کمک میکنه ولی خوب زیاد سخت نگیر چون بیای دهم و تجربی و اینا انقد کارت هر سال زیاد میشه که دیگ وقت هیچکاری رو نداری چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳