2777
2789
عنوان

شکم بعد از زایمان طبیعی

622 بازدید | 17 پست

خانما ۶ ماهه زایمان طبیعی کردم مدتی شکممو بستم کمی جمع شد اما بعدش نتونستم ...بازم مونده. زیاد مونده ازشکمم. نمیدونم چ کنم خیلی ناراحتم.شکمم زیر تاب جوریه که انگار باردارم.الان شکمبند ببندم جواب میده بنظرتون؟

چه شکمبندی خوبه؟

ورزشی لاستیکیا میبستم خیلی زیاد عرق میکرد این بود ک نبستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم شکم دارم هنوز خسته شدم همشمجبورم شلوار کشی فاق بلند بپوشم شکم بند خیلی سخت بود برام ،حالا بع ...

من تا ماه اول بارداریمم بدنسازی کار میکردم. شکم نداشتم . الان نابودم.  تو خونه همش تاب فری سایز میپوشم درحالیکه ۶۰ کیلوم و قدم ۱۶۲

وای منم شکم دارم هنوز خسته شدم همشمجبورم شلوار کشی فاق بلند بپوشم شکم بند خیلی سخت بود برام ،حالا بع ...

بچه دار که میشی بسته میشی. دیگه نمیتونم جایی برم همش خونه م. دو سه سالش بشه میرم باشگاه

ورزش کن من هم قبل از بارداری ورزش میکردم هم تو بارداری تا هفته ۳۵ باشگاه میرفتم بعدشم تو خونه یوگا کار کردم از روز دوم زایمانم حرکات کششی رو شروع کردم سه ماه بعد زایمانم دوباره خطای شکمم پیدا شد اگه کسیو داری بذارش پیشش روزی یه ساعت برو باشگاه 

نه هیچ کسی ندارم. هیچکس.

تو خونه ام نمیتونی ورزش کنی تو ساعت خوابش، منم بعد از زایمان تو‌ خونه ورزش میکنم ،اپلیکشن pam رو‌دان کن یکی از برنامه هاشو مثلا بیست دقیقه beginner رو انتخاب کن به ماه که ورزش کردی ماه برو سراغ دقیقه بعد چهل دقیقه چیز زیادیم لازم نداری یه مت به کش یه جفت دمبل