eshghkhodam مدیر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 عنوان بیایین عکس دخترمو ببینین بعد عکس خودمو بزارم | مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 38 پست تو مسابقه ای تو یک کانال روبیکاستمیتونید عضو بشید قسمت جست و جو ها حلما یعقوبی رو سرچ کنید دوتا فلش برید بالا عکس دخترم میاد بهش رای بدیدرای به ۱۳۰رسید همین تاپیک عکس خودمم میزارم ببینید شبیه منه😍🥰اینم لینک کانالhttps://rubika.ir/joinc/BHADFBFI0UZFNZNWSJVCTDELUTGCDQFG ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم 1402/11/01 | 11:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sani67ii عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 15460 روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😢 زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا 😳😳 https://ruoz ... تف به اون وظیفه
nooobodyy عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 1230 میشه این تاپیکو برام گزارش بزنید ایشالا هر چی از خدا بخواید بهتون بده🙏❤
۷۷۵۱۰ عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1436 همش ۱۰لایک نیازه ها☹️ من نمیبینم سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 میشه این تاپیکو برام گزارش بزنید ایشالا هر چی از خدا بخواید بهتون بده🙏❤ شماهم به دخترم رای بده گزارش میزنم مرسی ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
۷۷۵۱۰ عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1436 عزیزم ری دادم سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 عزیزم ری دادم مرسی گلم۱۰تا صلوات هدیه من به شما❤ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
۷۷۵۱۰ عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1436 مرسی گلم ۱۰تا صلوات هدیه من به شما❤ ممنون سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد
nooobodyy عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 1230 شماهم به دخترم رای بده گزارش میزنم مرسی رای دادم عزیزم به حلما یعقوبی با کد 156 دخترتون خیلی خوشگله خدا حفظش کنه❤❤
eshghkhodam مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 رای دادم عزیزم به حلما یعقوبی با کد 156 دخترتون خیلی خوشگله خدا حفظش کنه❤❤ ممنونم گزارش زدم منم ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم