2777
2789

مامانم دیدن هرکی که تو فامیل تازه زایمان کرده می‌ره میاد میگه همین الانش اندازه بچه تو بود دیگه واقعا دپرس شدم 

چهار ماه شیر خودمو همراه شیر خشک میخورد بعد دیگه نخورد شیر خودمو الان فقط شیر خشک 

از امروز بذاره غذای کمکی شروع کنم 

سرچ کردم اینجا دیدم همه نوشتن بچشون شش ماهگی هفت کیلو و هست کیلو بودن

دیروز بردم دکتر زینک داده اسید فولیک و آهن داده 

آخه کی قرارها جبران بسه اینهمه کمبود وزن 😭توروخدا کسی مثل من بوده؟

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم از ۶ماهگی رشدش کند شد هر کی میدید میگفت چرا مامانت بزرگت نمیکنه 😐انگار دست من بود یا من دوس ...

الان چطوره؟امپول رشد رو از چند سالگی میدن؟

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

منم همینم بچم چهار ماه و بیست روزش هست ۵۶۰۰ هست خیلی ریزه اصلا اشتها به شیر نداره نمی‌دونم چکار کنم .. نوزاد من رفلاکس پنهان داره دارو میدم خودم هم رژیم غذایی دارم ولی اصلا موثر نیست 

پسر من الان ۲سال و دوماهشه بزور  اگه ۱۰ کیلو بشه قدشم ۸۳ من دیگه چی بگم خواهر

والا با این اوصاف پسر منم تا دو سالگی ده کیلو نمیشه هر ماه همش دویست گرم رفته روش انگار بخدا خیلی غصه میخورم همش خودمو سرزنش میکنم با اینکه بی تقصیرم 😭🥹

شاید استخون بندی بچه ‌ت نسبت به بقیه ریزتره😍 همیشه که وزن کم به خاطر لاغری و ضعف نیست

باردار بودم همیشه میرفتم سونو دکتر می‌گفت این ریز دنیا که اومد بهم گفتن سه و پونصد که احتمالا اشتباه گفتن دو روز بعد تولد دوباره بستری شدیم گفتن دو هفتصد 

قدش اگه خوبه زیاد برات مهم نباشه ...پسر من قدشم کمهد

قدشو هیچ نمودارو نگاه نکردم 

غصه نخور

من در حدی چاق بودم که انگاری بادکنک باد کردم ولی داداشم مریض و لاغررررر استخون باریک بدون گوشت

الان من لاغرم ماشالا داداشم تپل

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

عزیزم تو اشتباه منو نکن

باور ک قرار نیست همه بچه ها یه مدل باشن

من سر بچه اولم خودمو داغون کردم.یک سالگی هست و خورده ای بود.الان ۸ سالشه و کاملا سالم و نرمال

الان پسرم ۵ ماهشه اصلا واسه قد و وزن نبردم وقتی حرکات و ...رو میبینم نرماله کافیه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟